Авторизация

Луковица держави: Українці зможуть також побувати у понад 35 країнах Латинської Америки і Азії, пов’язаних з Євросоюзом угодами про безвізовий режим

Українці можуть подорожувати без отримання віз до багатьох країн, і український паспорт буде належати до сорока найбільш привабливих документів світу для подорожей, переконаний Президент Петро Порошенко.


«Український паспорт увійде до 40 найбільш привабливих паспортів світу щодо можливостей подорожей по всьому світові», - розповів Глава держави в інтерв’ю телеканалу «1+1».


Глава держави також повідомив, що запровадження безвізу ЄС для українців відкриває можливість безвізових поїздок до країн, які не входять до Шенгенської зони та ЄС, зокрема до Норвегії, Швейцарії, Ліхтенштейну.


«Ще одна приємна новина – більше 35 країн Латинської Америки, Азії, які зв'язані з Європейським Союзом угодами про безвізовий режим, автоматично будуть надавати українцям право (безвізових – ред.) подорожей і до Латинської Америки та Азії», - розповів Президент.


За його словами, українська влада також працює і над залученням в Україну великої кількості авіаційних компаній, так званих лоукостів, які дозволять суттєво здешевити вартість перельотів для українців. «Ви знаєте, що Ryanair повертається. Wizz Air знижує вартість. Повернулася Alitalia. І багато інших компаній сьогодні бачать Україну як дуже перспективний ринок з дешевими квитками. Так само буде позиція і щодо квитків на поїзд», - розповів Петро Порошенко.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?