Авторизация

У Слов’янську розпочав роботу середина психологічного відновлення «Промир»

Уповноважений Президента України з прав дитини Микола Кулеба взяв участь у відкритті Центру психологічного відновлення «Промир» у Слов’янську.


«Сьогодні кожна 4-а дитина у Донецькій і Луганській областях потребують психологічної допомоги, тому доступ до послуг професійних психологів є надзвичайно важливим для кожної дитини, яка живе поруч з війною і щодня перебуває під впливом стресу» - зазначив Уповноважений.


Психологи Центру надаватимуть безкоштовну комплексну психологічну допомогу дітям та дорослим, проводитимуть групові заняття з танцювально-рухової, піскової і ритмо- терапії, заняття в сенсорній кімнаті та різноманітні освітні заходи. Також працівники «Промир» допомагатимуть дітям і дорослим відчути віру в себе та свої сили, знаходити ресурс для виходу зі стресової ситуації. Очікується, що реалізація програм Центру сприятиме стабілізації стану психоемоційної сфери.


Організатор Центру – громадська організація «Промир» - об’єднання професійних практикуючих психологів, які проживають і працюють у Слов’янську з перших днів звільнення. Донорами Центру «Промир» виступили приватні меценати, гуманітарна організація Mercy Co (США) та Ініціатива Папи Римського «Папа для України» (Ватикан).


За попередніми підрахунками, щороку понад 1000 дітей і дорослих отримуватимуть у Центрі послуги за різними напрямками.


 

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка