Авторизация

Марина Порошенко відкрила Тиждень Китайсько-українського развитого обміну

24 квітня Дружина Президента України Марина Порошенко взяла участь у відкритті Тижня Китайсько-українського культурного обміну в рамках ініціативи «Один пояс, один шлях».


За словами дружини Глави держави,  проведення цього заходу має особливе значення, оскільки у 2017 році відзначається 25-річчя встановлення дипломатичних відносин між Україною та Китайською народною республікою.


Марина Порошенко відкрила Тиждень Китайсько-українського развитого обміну


«Це чудова нагода примножити те, що ми вже маємо, та закласти фундамент для нової, більш  потужної співпраці, яку пропонує нова епоха. У листопаді 2016 року, Благодійний Фонд Порошенка та Міжнародна торгова палата Шовкового Шляху підписали перший грантовий договір в рамкам ініціативи «Один пояс – один шлях», в результаті якої понад 350 українських школярів уже цього року отримали можливість навчатися на сучасному комп’ютерному обладнанні», - підкреслила Марина Порошенко.


У рамках Тижня Китайсько-українського культурного обміну пройде форум співробітництва, перший молодіжний форум Україна-Китай, низка заходів на тематику культури та міст Шовкового шляху, а також шкільний конкурс «Міст китайської мови».

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?