Авторизация

Луковица держави талановитому учню: Головною метою має бути не посада Президента, а бажання принести користь Україні

Президент Петро Порошенко у Харові зустрівся та поспілкувався з професорсько-викладацьким складом Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого, молодими вченими та обдарованою молоддю Слобожанщини.


Під час зустрічі учень харківської школи Георгій Арцибашев запитав у Президента, чи зможе він стати Главою Української держави, якщо і далі буде добре вчитися та перемагати на різних змаганнях. В минулому році хлопчик отримав 3-й результат на Міжнародному чемпіонаті з розв’язування логічних математичних задач, що проходив у Парижі.


«Можу сказати, що в тебе більше шансів, бо в мене не було медалі в Парижі. Але не впевнений, що ти маєш поставити перед собою мету: обов’язково стати Президентом. Можу сказати відверто, що у мене такої мети точно не було», - відповів Глава держави.


Петро Порошенко підкреслив, що докладав всіх можливих зусиль, щоб зробити Україну кращою. «Я будував заводи, фабрики, створював робочі місця та достатньо великі бюджетні находження, намагався реформувати країну в Парламенті. І коли треба було її захищати, я, жодної секунди не вагаючись, пішов її захищати, не думаючи про те, що це мені принесе. І ставив першим пріоритетом задачу: чим я можу бути корисним країні», - зазначив Глава держави.


Президент зауважив, що якщо Георгій також буде думати, яку користь може принести Україні, то його знання та зусилля не залишаться непоміченими. «І якщо тоді, коли ти станеш дорослим, адже є певні обмеження для того, щоб стати Президентом – тобі має бути 35 років і більше, у тебе залишиться це бажання, то я впевнений, що все у тебе вийде», – резюмував Петро Порошенко.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка