Авторизация

Розпочалося засідання Робочої групи ПА ЄВРОНЕСТ з питань Регламенту асамблеї

У парламенті розпочала свою роботу Робоча група парламентської асамблеї ЄВРОНЕСТ з питань Регламенту під керівництвом співголів Бориса Тарасюка та Маріана Лупу за участі делегацій Європейського Парламенту, Азербайджану, Вірменії й Молдови. Відкриваючи зустріч, співголова ПА ЄВРОНЕСТ, народний депутат Борис Тарасюк подякував присутнім за серйозне ставлення до роботи асамблеї та бажання бути поряд з українцями в ці знаменні дні пам'яті про героїв Небесної сотні. За словами другого співголови, Маріана Лупу, "рішення, які прийматимуться цими днями під час засідань Робочої групи, сформують підґрунтя для подальшої успішної роботи ПА ЄВРОНЕСТ." Окремо промовець зупинився на питанні набуття членства в асамблеї Республікою Білорусь.
Під час роботи розглядатиметься "Новий сценарій" ПА ЄВРОНЕСТ (думки кожної делегації щодо кожної позиції), а також буде сформовано загальну позицію компоненту. Обговорюватимуться поправки до Регламенту асамблеї.
Розпочалося засідання Робочої групи ПА ЄВРОНЕСТ з питань Регламенту асамблеї


Довідково: Парламентська асамблея ЄВРОНЕСТ — парламентська установа Східного партнерства між Європейським Союзом та його Східноєвропейськими партнерами.
Установчий акт Парламентської Асамблеї ЄВРОНЕСТ підписаний у м. Брюсселі 3 травня 2011 року. 3 квітня 2011 року ПА ЄВРОНЕСТ ухвалила резолюцію, в якій
закликала українську владу негайно внести зміни до ст. 365 Кримінального кодексу України, за якою було засуджено Юлію Тимошенко , а також негайно забезпечити належне лікування Юлії Тимошенко і Юрія Луценка.
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка