Авторизация

Ці пожежні машини допоможуть вчасно та результативно приходити на допомогу – Президент вручив ключі від авто пожежникам

Президент Петро Порошенко під час робочої поїздки на Івано-Франківщину вручив сертифікати та ключі від чотирьох пожежних автомобілів керівникам підрозділів Державної служби України з надзвичайних ситуацій в області.


Глава держави зазначив, що забезпечення ДСНС сучасною технікою є не подарунком влади, а її прямим обов’язком. «В житті завжди є місце подвигу, і не лише на фронті. Понад 36 тисяч виїздів, які працівники управління ДСНС області здійснили минулого року, в тому числі понад 13 тисяч за сигналом «тривога» – хіба це не ілюструє ступінь ризику, якому ви, шановні рятувальники,  піддаєтеся щодня? 35 врятованих людей – хіба це не показник ефективності та корисності вашої праці?», - зазначив Президент.


Ці пожежні машини допоможуть вчасно та результативно приходити на допомогу – Президент вручив ключі від авто пожежникам


Глава держави нагадав, що нещодавно зустрічався та нагородив працівників ДСНС, які в гострий критичний момент блискуче і бездоганно виконали свої обов'язки та допомогли мирному населенню Авдіївки, що постраждала від обстрілів з боку російсько-терористичних банд. «В умовах реальної загрози життю та здоров’ю співробітники Держслужби під кулями годували, гріли і лікували людей», - зазначив Петро Порошенко, додавши, що вони евакуювали майже триста осіб, з яких значна частина – діти.


За словами Президента, минулого року кількість пожежних автомобілів в області збільшилася за рахунок коштів місцевих бюджетів. Це стало можливим завдяки процесу децентралізації, коли левова частина коштів, які раніше концентрувалися в Києві, була направлена громадам. Сьогодні ж автопарк рятівників поповнився за рахунок коштів державного бюджету.


«Хай ці машини допоможуть вам ще краще нести вашу службу, вчасно та результативно приходити на допомогу громадянам», - побажав Глава держави.


Президент також вкотре наголосив на важливості дорожнього будівництва на Західній Україні. «Господь дав вашому регіону казкової краси природу, усіяв цей край щільним мереживом захоплюючих стежок для туристів. Він зробив все, щоб тут був центр туризму для всієї України та для Європи. Нам з вами залишилося геть трохи – відновити дороги, щоб гості мали можливість дістатися до численних місць для унікального відпочинку», - наголосив Президент.


Глава держави зазначив, що цього року передбачено рекордні кошти на будівництво та ремонт доріг. «І за дорогами йде розвиток виробництва, туризму, відпочинку. Те, чого сьогодні потребує Україна», - підкреслив Президент.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?