Авторизация

Спільними зусиллями ми кардинально змінюємо країну сьогодні – Президент на відкритті нової поліклініки Коломийської центральної районної лікарні

В рамках робочої поїздки до Івано-Франківської області Президент Петро Порошенко взяв участь у відкритті новозбудованої поліклініки Коломийської центральної районної лікарні.


Звертаючись до присутніх на урочистостях, Глава держави назвав завершення будівництва і відкриття медустанови важливою подією, адже її будівництво було завершене у складний для країни час – в умовах агресії проти неї Росії.


«Коли в останній раз на Прикарпатті вводили нову поліклініку? Я думаю, що небагато, хто пам’ятає. Я перевірив – у 1993 році. Коли в останнє вводили нову лікарню – у 2003 році», - сказав Президент. При цьому він відзначив, що в той час були усі можливості, бо не було війни і не було значних видатків на оборону, які зараз витрачає Україна для свого захисту.


Президент також наголосив, що попри те, що держава витрачає 5% ВВП на безпеку і оборону, продовжується активне впровадження реформи децентралізації: «Левову частину грошей ми віддаємо громадам, щоб громади самі вирішували куди витрачати гроші».


Глава держави також підкреслив, що зараз значна підтримка місцевим громадам надходить із Державного фонду регіонального розвитку. За його словами, востаннє гроші місцевим громадам виділялися у 2011 році, але нічого не будувалося. «Зараз – прийняли спільне рішення, що могла надала місцева рада. Решту, за моїм дорученням, блискуче виконав Уряд, за допомогою народних депутатів. І ми маємо сьогодні це свято – своєчасно і якісно побудовану нову поліклініку», - зазначив він.


Спільними зусиллями ми кардинально змінюємо країну сьогодні – Президент на відкритті нової поліклініки Коломийської центральної районної лікарні


При цьому Петро Порошенко відзначив, що крім будівництва нової будівлі поліклініки, Уряд, за його дорученням, виділив кошти на придбання найновітнішого діагностичного обладнання для неї, щоб «лікарі мали можливість якісно лікувати 230 тис. людей, які будуть проходити лікування в цій поліклініці».


«Мені приємно, що не треба буде нікуди їздити. Кваліфікація лікарів не викликає сумнівів», - зазначив Глава держави і додав, що приїхав на відкриття не з пустими руками і передасть поліклініці апарат ультразвукової діагностики.


За словами Петра Порошенка, сьогодні все знаходиться в руках громади: «І ми готові їй допомагати. Готові нашими рішучими кроками робити все можливе, щоб кожен українець міг сказати – з кожним днем ситуація змінюється на краще».


За його словами, у попередні роки, зокрема у Коломиї закривалось виробництво і підприємства, і люди втрачали роботу. Але на сьогоднішній день все змінилось – Голова Івано-Франківської обласної державної  адміністрації Олег Гончарук доповів, що поблизу Коломиї будуть будувати новий завод по виробництву автозапчастин, де буде створено 8 тис. робочих місць.


«Впевнений у тому, що ці зміни кардинальним чином характеризують зміни в державі. Ми рішуче налаштовані на реформи. Ми рішуче налаштовані на боротьбу з корупцією. Ми рішуче налаштовані на покращення життя людей», - підкреслив Петро Порошенко.


Президент також переконаний, що «коли громада разом, коли Україна об’єднана,  вона здатна захистити себе від будь-якого агресора, навіть від Російської Федерації, яка має найбільшу і найсильнішу армію на континенті».


За його словами, бойовий дух дозволив українцям зупинити ворога, звільнили дві третини Донбасу, забезпечувати відновлення інфраструктури і проведення потужних реформ.


Глава держави зауважив, що позитивні оцінки українським реформам дають міжнародні організації з якими співпрацює Україна – Міжнародний валютний фонд, Європейський банк реконструкції і розвитку, партнери з Єврокомісії, Європарламенту та Європейської ради. За їх оцінками, Україна за останні три роки зробила більше реформ та реальних зрушень ніж за 25-ть попередніх років.


«Я вдячний за це вам – нашими спільними зусиллями ми не лише зупинили ворога, а й кардинально змінюємо країну сьогодні», – підкреслив Президент.


Спільними зусиллями ми кардинально змінюємо країну сьогодні – Президент на відкритті нової поліклініки Коломийської центральної районної лікарні


Глава держави передав головному лікарю Коломийської ЦРЛ Ірині Садов'як сертифікат на апарат ультразвукової діагностики. Після цього Петро Порошенко оглянув приміщення нової поліклініки та ознайомився з умовами роботи лікарів і надання медпослуг населенню. Зокрема, головний лікар Коломийської ЦРЛ продемонструвала Президенту кабінети лікувальної фізкультури, реабілітації, відділення денного стаціонару та жіночої консультації.


Президент поспілкувався з персоналом поліклініки та подякував лікарям за їх роботу. Він зазначив, що буде зроблено все необхідне для забезпечення поліклініки та лікарні необхідним обладнанням.


Глава держави також поспілкувався з мешканцями Коломиї та зазначив, що сьогоднішнє відкриття нової будівлі поліклініки підтверджує, що в країні відбуваються зміни на краще. Він зазначив, що відтепер містяни зможуть отримувати більш якісну та ефективну медичну допомогу.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?