Авторизация

Ми готові до ефективної і плідної співпраці з новою адміністрацією Сполучених Штатів Америки – Глава держави

Президент Петро Порошенко подякував Сполученим Штатам та особисто Віце-президенту США Джозефу Байдену за постійну і тверду підтримку України в її боротьбі за незалежність, суверенітет та територіальну цілісність.


«Я хотів би ще раз висловити слова щирої подяки – подяки за поради, подяки за допомогу, доброму другу, Віце-Президенту Байдену і нинішній адміністрації Сполучених Штатів Америки і дуже розраховуємо на наступництво у нашій спільній роботі з боку нової адміністрації США», - сказав Петро Порошенко представникам ЗМІ після завершення зустрічі з Віце-Президентом США Джозефом Байденом.


Президент також повідомив про результати сьогоднішніх перемовин з Віце-президентом США щодо шляхів подальшої розбудови американо-українського стратегічного партнерства та висловив переконання щодо успішної взаємодії з новою адміністрацією США.


«Ми поважаємо демократичний вибір американського народу та готові до ефективної і плідної співпраці з новою адміністрацією. Україна завжди користувалася такою підтримкою», - сказав Петро Порошенко та висловив сподівання, що і «надалі українське питання буде об'єднувати весь американський політикум і буде залишатися серед перших пріоритетів».


В свою чергу, Віце-президент США висловив сподівання, що нова американська адміністрація продовжить політику підтримки України. «Я сподіваюсь, що наступна адміністрація також захоче бути вашими партнерами та підтримувати ваш прогрес», - сказав Джозеф Байден.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка