Авторизация

Президент України подякував Віце-Президенту США за співпрацю та пошук правильних рішень, які значно прискорили прогрес українських реформ

Президент Петро Порошенко висловив вдячність Віце-Президенту Сполучених Штатів Америки Джозефу Байдену за плідну співпрацю та підтримку України. 


«Пане Віце-Президенте, ви дуже високо підняли планку авторитету, співпраці, нашої діяльності, передусім на українському напрямку», - звернувся Глава Української держави до Віце-Президента США під час зустрічі з журналістами.


Петро Порошенко назвав Джозефа Байдена справжнім та надійним другом України, який, починаючи з часів Революції Гідності, часів Майдану, чимало зробив для відчутного прогресу в її боротьбі як на внутрішньому, так і на зовнішньому напрямку, для підтримки реформ в нашій державі.


«Активність, насиченість та відвертість нашого діалогу дуже ефективні. Десятки годин наших телефонних розмов та численних особистих зустрічей – це був дуже непростий, але дуже ефективний процес пошуку правильних рішень, які значно прискорили прогрес реформ, від яких залежали життя або смерть, інколи доля держави і мільйонів її громадян», - підкреслив Президент.


«Відчуваю безмежну вдячність і гордість за те, що мені випала висока честь бути разом з вами в ці часи. Спільно творити історію, історію успіху найбільшої країни Європи. Здобутий в цьому спілкуванні досвід є неоціненим. Нам з вами є чим пишатися», - додав Петро Порошенко.


Він також зазначив, що саме завдяки підтримці особисто Джозефа Байдена, стратегічних партнерів зі США та Європейського Союзу, було сформовано потужну світову проукраїнську коаліцію і наша держава отримала можливість не лише захищатися від агресора, але й розпочати реформаторські процеси, які щодня змінюють її обличчя.


«Ваш сьогоднішній візит в Україну є дуже символічним кроком. Він дав нам можливість докладно підсумувати той героїчний шлях, який Україні, нам з вами довелося пройти за останні роки. І цей шлях по-справжньому вражає. Дякую Вам особисто, Джо», - резюмував Президент.


Віце-Президент США у свою чергу подякував Президенту України за плідну співпрацю. «В минулому році я мав честь звернутись до Верховної Ради: «Кожен з Вас має обов’язок відгукнутись на виклик історії та нарешті збудувати об’єднану, демократичну українську націю». Ви – на цьому шляху, пане Президенте. Я хотів би подякувати Вам, Петре, не тільки за Ваше лідерство, а й за Вашу дружбу», - сказав він.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?