Авторизация

Петро та Марина Порошенки відвідали багатодітну родину на Київщині

У День Святого Миколая-Чудотворця Президент Петро Порошенко разом з дружиною Мариною відвідали багатодітну родину Афанасенків у селі Гусачівка, що в Обухівському районі Київської області.


Петро та Марина Порошенки відвідали багатодітну родину на Київщині
Родина Сергія та Алли Афанасенків виховує п’ятьох власних дітей та двох всиновлених сестричок. Найменший член родини – син Любомир народився наприкінці листопада цього року.


Петро та Марина Порошенки привітали дружню сім’ю зі святом, побажали їм щастя і злагоди.


Діти розповідали президентському подружжю вірші, заспівали пісень. Батьки розповіли, що їх діти дуже люблять Батьківщину, щодня у молитві просять для України миру та процвітання.


Під час спілкування Глава держави поцікавився як проходила служба пана Сергія на фронті, адже влітку 2015 року він пішов добровольцем до батальйону «Карпатська Січ», був у Пісках. Був голова родини і учасником протестів на Майдані Незалежності під час Революції Гідності.


Петро та Марина Порошенки відвідали багатодітну родину на Київщині
«Саме тоді, а не у 1991-му, народжувалася Україна», - висловив думку Петро Порошенко і додав, що відстояти свою позицію на Майдані українцям, а потім і державі захиститися від ворога вдалося саме завдяки єдності та підтримці українського народу.


«Україна і українці є найпотужніша нація і можна це зробити лише тоді, коли ти маєш підтримку людей. Я настільки вам вдячний, що у ці найважчі часи ви встали і вашим духом захистили державу. Я від щирого серця дякую вам за цю позицію. Ми зробимо так, щоб вони (наші діти) пишалися своєю країною», - сказав Петро Порошенко.


«Ми розуміємо, заради чого ми це робимо. Бо це наше майбутнє, наші діти, і маємо створити умови, щоб вони жили у мирі», - додала його дружина Марина.


«Я радію, що завдяки Революції Гідності в нас змінилася країна, що в нас є Президент, який приїжджає до простих людей», - сказав у відповідь Сергій Афанасенко.


Президентське подружжя подякувало сім’ї Афанасенків за запрошення і гостинність. «У вас фантастична атмосфера. Дякую, що ви такі щирі і такі патріотичні», - сказав Президент. На згадку про зустріч він подарував родині пам'ятні подарунки. 


Петро та Марина Порошенки відвідали багатодітну родину на Київщині

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?