Авторизация

Глава Адміністрації Президента України зустрівся із заступником Міністра закордонних справ Республіки Македонія

Під час зустрічі сторони обговорили шляхи пожвавлення співробітництва в торговельно-економічній сфері між двома країнами. Співрозмовники наголосили на важливості проведення наступного року третього засідання українсько-македонської міжурядової комісії з торговельно-економічного співробітництва. Окрему увагу було приділено участі українських компаній в тендерах на реалізацію інфраструктурних проектів на території Республіки Македонія.


Співрозмовники привітали рішення про створення українсько-македонської ділової ради між торгово-промисловими палатами двох країн, що сприятиме розвитку бізнесових та ділових контактів.


Глава Адміністрації Президента звернув окрему увагу на важливість прискорення укладення міжурядової угоди про скасування візових вимог для громадян двох країн на постійній основі.


Ігор Райнін подякував македонській стороні за тверду підтримку суверенітету та територіальної цілісності України. У цьому зв’язку було відзначено голосування македонської делегації на підтримку резолюції Генеральної Асамблеї ООН щодо прав людини в Криму.


У зустрічі взяв також участь Посол Республіки Македонія в Україні Столе Змейкоскі.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка