Авторизация

Ми будемо діяти в інтересах безпеки українського народу і Української держави – Президент

Влада і Збройні Сили України діяли і будуть діяти в інтересах українського народу та держави. Проведення контрольних льотних випробувань зенітних керованих ракет середньої дальності, які відбуваються у Херсонській області, зумовлене необхідністю бути готовими дати відсіч агресору у будь-який час, заявив Президент Петро Порошенко.


«Пуски відбуваються у повітряному просторі України, над відкритим морем, у повній відповідності до міжнародного права. Повітряні стрільби відбувають незалежно від будь-яких заяв, які робить Москва. Ще раз наголошую: єдина причина, яка зараз змушує нас проводити ці навчання – це необхідність постійно бути готовими до повномасштабного вторгнення з боку нашого агресивного сусіда», - підкреслив Глава держави під час церемонії вручення відзнаки батальйону оперативного призначення імені Героя України генерал-майора Сергія Кульчицького 27 бригади Північного оперативно-територіального об'єднання Національної гвардії України.


Президент також наголосив, що навчання є плановими.


«Незважаючи на погрози Російської Федерації, ми сьогодні і завтра проводимо заплановані навчання. В тому числі і випробування керованих зенітних ракет, бо за 23 попередніх роки система протиповітряної оборони була знищена. І зараз наша з вами відповідальність побудувати повітряний захист Києва і всієї України. І ніхто нас не зупинить. Ми будемо діяти в інтересах безпеки українського народу і Української держави», - сказав він.


За словами Петра Порошенка, вже є інформація про успішні пуски, які були проведені сьогодні зранку. У навчаннях беруть участь бойова і транспортна авіація, підрозділи зенітно-ракетних і радіотехнічних військ, зазначив він.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?