Авторизация
Авторская колонка

Алеся Пышненко

То, о чем молчат салоны красоты, пластические хирурги и диетологи. То, о чем умалчивают продавцы средств для похудения. То, о чем знают многие, но не говорят. Моя авторская работа. Мой Beauty Blog для вас.

Еротична Нижня білизна як важливий предмет гардероба

Білизна займає в жіночому гардеробі вельми почесне місце. Ця невидима деталь, начебто створена для гігієни, зручності і тепла, проте зараз мало хто погодиться з таким твердженням. Представниці прекрасної статі обожнюють купувати красиву нижню білизну, адже в ній вони відчувають себе впевнено і комфортно.

Широкий асортимент еротичної білизни

Нижня жіноча еротична білизна, яку можна вибрати тут https://makelove.net.ua/g105833345-eroticheskoe-zhenskoe-bele, представлена у величезній різноманітності, починаючи від простих бавовняних трусів і закінчуючи найтоншими шовковими сорочками.

Боді, корсети, грації – список можна довго продовжувати. Мереживні прозорі і напівпрозорі тканини за традицією вважаються основним матеріалом для пошиття еротичної білизни. Готовий виріб декорується стрічками, бантами, вишивкою.


Колірна гамма теж багата-починаючи від невинно-білого, бежевого, кремового, персикового кольорів і закінчуючи червоним, чорним, яскраво-рожевим. І звичайно, особлива Популярність належить виробам з анімалістичним принтом – леопардові, тигрові, зміїні забарвлення.


Експериментуйте з нижньою білизною, сміливо придумуйте собі різні образи. Вишуканий корсет і чорні панчохи зроблять з серйозної жінки середньовічну витончену куртизанку; білосніжна білизна з мереживами, декороване рюшами і бантами перетворить вас в ангела; ну а яскраво-червоний комплект видасть сутність жінки-вамп.

Практичні поради щодо вибору еротичної білизни

Ось кілька корисних порад щодо вибору такого делікатного предмета гардероба:

  • якщо у вас в арсеналі є безліч предметів одягу з декольте, або асиметричним верхом, не варто купувати багато різнокольорових ліфчиків. Відмінним рішенням для таких речей стане універсальна модель з відстібними бретельками. Він прекрасно підійде до любо поряд з відкритим верхом;
  • обов'язкова наявність в гардеробі нижньої білизни тілесного кольору. Воно не таке яскраве, його не видно крізь одяг. Деяким воно здасться занадто скромним, проте Нижня білизна такого кольору також може виглядати еротично, як Чорне і червоне-все залежить від вибору моделі і того, як виріб сидить на жінці;
  • якщо ви носите вузькі облягаючі штани, то вам обов'язково потрібно гладке безшовне білизна. Мережива, рюші і оборки будуть видні, вони привернуть до себе небажано увагу і зіпсують загальне враження;
  • про зовсім вже поганому Тоні скаже яскравого кольору білизна, надіта під білу, або прозорий одяг. Якщо це дозволяють собі епатажні зірки, то на елегантній дамі це буде виглядати безглуздо.


Одягнувши еротичну білизну, жінка зовсім інакше відчуває себе, вона стає спокусницею, і не так уже й важливо, що насправді вона сама що ні на є скромниця. У цьому чудова сила такого аксесуара – Жінка все більше подобається собі і її настрій передається чоловікові.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?