Авторизация

Де найбільше українців користуються ВКонтакте: дослідження

Де найбільше українців користуються ВКонтакте: дослідження

Перше місце за кількістю активних профілів соцмережі ВКонтакте займає Донецька область. Про це свідчать результати дослідження "Русский мир" та вибори в Україні: про що говорять у "ВКонтакте" громадської організації Інтерньюз-Україна.

На другому місці - Дніпропетровська, третьому - Київ, від Луганської області (четверте місце) не надто відстає Харківська та Одеська.




Фото: internews.ua


"Велика частина активних профілів ВКонтакте, які писали на тему виборів - в Донецькій області (29,7%). За нею йде Дніпропетровська (10,7%), Луганська (9,9%), а також Київ (7,9%)", - наголошується в повідомленні.





Фото: internews.ua


Топ 10 сайтів, чиї статті репостять в українському сегменті ВКонтакте про вибори - це переважно, за винятком YouTube, сайти проросійського чи сепаратистського спрямування: news-front.info, rusvesna.su, politdnr.ru, nahnews.org, ukraina.ru, politnavigator.net.





Фото: internews.ua


Фахівці відзначили, що український сегмент ВКонтакте значно послабив свої позиції як інструмент російської пропаганди.


"Сьогодні значно менше українських користувачів пишуть в цій мережі і стежать за постами в ній. Навіть найпопулярніші пости про українські вибори набирають максимум трохи більше 100 "сердечок" і часто не дотягують до 1000 переглядів", - йдеться в повідомленні.


Фахівці підкреслили, що проросійська риторика займає значно більшу частку від усіх посад у ВКонтакте, ніж до 2017 року.


"Сьогодні ВКонтакте значно більшою мірою є розсадником" русского мира ", ніж кілька років тому", - йдеться в повідомленні.



11 березня 2019 року компанія Kantar TNS опублікувала свіжий рейтинг популярних в Україні мобільних додатків. У лютому четвірка лідерів залишається незмінною. Це Viber і трійця від Google - Chrome, YouTube, Gmail.



рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?