Авторизация

ПЗМС втрачає шанси поборотися за Кубок України

ПЗМС втрачає шанси поборотися за Кубок України
ПЗМС втрачає шанси поборотися за Кубок України

Сьогодні в Києві в спорткомплексі Національного університету харчових технологій відбувся перший матч півфіналу Кубка України серед жінок з футзалу.

Сліпий жереб визначив у суперники полтавкам одноосібного лідера цьогорічного чемпіонату – команду "IMS-НУХТ". Втім, кубкові змагання майже у всіх ігрових видах спорту мають свою специфіку й доволі часто дарують несподівані результати.

Звітний матч розпочався для ПЗМС гірше не придумаєш. Нападник господарів Юлія Логінова з інтервалом у кілька десятків секунд оформила дубль.
Команда "IMS-НУХТ" продовжила атакувати. Складно сказати, як би розвивалася події далі, якби свою індивідуальну майстерність не продемонструвала Юлія Дударчук. В одній з контратак вона спочатку переклала м’яч з лівої на праву ногу, а вже потім нанесла невідпорний удар в правий нижній від воротаря кут воріт – 2:1. Цей гол дозволив гостям трішки прийти до тями. Але не надовго. Під час розіграшу кутового невдало зіграла Олена Цикаленко й Анастасія Кліпаченко відновила перевагу господарів у два м’ячі, вразивши ворота практично з нульового кута.
Полтавки не розгубилися й досить швидко змогли відігратися. В обох випадках не кращим чином зіграла оборона "IMS-НУХТ", тому Ірина Гавриш і Юлія Дударчук забивали з близької відстані практично без перешкод.
Після того, як рахунок став 3:3, гра остаточно вирівнялися. Хороші моменти відзначитися мали як киянки, так в полтавки. Наприклад, після удару Таїсії Бабенко м’яч влучив у стійку.

Однак, піти на перерву за нічийного рахунку ПЗМС так і не вдалося. На останній хвилині тайму Ірина Широка вивела свою команду вперед – 4:3.

Другий тайм розпочався з помилки Цикаленко. Олена вибила м’яч прямо на Софію Рубан, якій залишалося просто влучити в порожні ворота – 5:3. Майже одразу Кліпаченко реалізувала вихід сам на сам – 6:3. Після чергової результативної помилки Цикаленко, Микола Кудацький прийняв рішення випустити замість воротаря польового гравця – Таїсію Бабенко. Складно сказати, можливо, це було й емоційне рішення. Особливо враховуючи двоматчевий характер протистояння. Але як би там не було, заміна не принесла жодних дивідендів полтавкам. Ще два голи господарі забили в порожні ворота.

Після вилучення Бабенко (друге попередження) на майданчик повернулася Цикаленко, але й вона не змогла врятувати ПЗМС після ударів Логінової й Матвійчук, які й встановили остаточний підсумок матчу – 11:3.

Фактично в другому таймі на полі була лише одна команда - "IMS-НУХТ". Підопічні Тараса Шпички практично гарантували собі вихід до фіналу Кубка України, перетворивши матч-відповідь у пусту формальність.

Гра показала, що для боротьби за титули полтавській команді потрібне кадрове підсилення. Команда не має навіть двох рівноцінних четвірок. Також є серйозні проблеми на позиції першого номера. Інформації для роздумів у спонсора клубу більш ніж достатньо.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка