Авторизация

10 мільйонів застави за колишнього начальника ДАІ Полтавщини можуть потрапити в держбюджет

10 мільйонів застави за колишнього начальника ДАІ Полтавщини можуть потрапити в держбюджет
10 мільйонів застави за колишнього начальника ДАІ Полтавщини можуть потрапити в держбюджет

За інформацією прес-служба прокуратури Полтавської області, у п’ятницю, 4 березня, під час прес-конференції, присвяченій підсумкам роботи у 2015, прокурор області Сергій Попов повідомив:

"Не можу не зупинитися на провадженні щодо колишнього начальника УДАІ в Полтавській області, який після призначення на посаду неодноразово вимагав та отримував від підлеглих працівників неправомірну вигоду. Наразі він ухиляється від суду, тому прокуратурою заявлено клопотання про звернення в дохід держави 10 млн. грн. застави, що була визначена при обранні вищезгаданій особі запобіжного заходу. А сам він оголошений у розшук".

Також прокурор Полтавщини зазначив, що минулого року слідчі підрозділи області направили до суду 59 обвинувальних актів щодо 63 осіб. У провадженнях про корупційні злочини загалом було відшкодовано 99% завданих збитків.

Адміністративно-правовими засобами правоохоронними органами області складено і направлено до суду 57 адміністративних протоколів про вчинення корупційних та пов’язаних із корупцією правопорушень, з яких 82% складено органами прокуратури.

Крім того Сергій Попов звернув увагу, що, упродовж останніх років прокурорами забезпечується належне апеляційне реагування на неправосудні судові рішення. Минулого року за їх ініціативою переглянуто 83% незаконних вироків місцевих судів стосовно 147 засуджених. За принципової позиції державних обвинувачів стосовно 50 осіб апеляційним судом області ухвалені нові вироки з призначенням більш суворого покарання, у тому числі у провадженнях про тяжкі злочини.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?