Авторизация

Полтавська "Самопоміч" хоче впровадження цивілізованих методів роботи міськвиконкому

Полтавська "Самопоміч" хоче впровадження цивілізованих методів роботи міськвиконкому
Полтавська "Самопоміч" хоче впровадження цивілізованих методів роботи міськвиконкому

Про це сьогодні написали на сторінці об’єднання "Самопоміч"-Полтава у Фейсбук. Причиною такого допису стало перше засідання новоствореного виконкому Полтавської міської ради, яке відбулось сьогодні.

"Декілька слів стосовно організації роботи виконкому: неймовірними зусиллями, ввечері на передодні засідання виконкому, нашому представнику, таки вдалося "вибити" порядок денний засідання, без обґрунтувань, звітів, мети та доцільності прийняття зазначених питань. Зверніть увагу на п.4 порядку денного - "Про виділення коштів". Все, крапка. Тут варто зважити, що решті членів виконкому порядок денний було роздано вже під час самого "дійства", і голосування по питанням зайняло менше 10 хвилин. Так, наприклад, на засіданні без жодних пояснень, обґрунтувань було проголосовано виділення з бюджету міста коштів громадським організаціям: ГО "Рада Полтавської міської організації ветеранів", ГО "Полтавській міській організації інвалідів ВВВ", ГО "Полтавській міській Спілці ветеранів війни в Афганістані" близько 1 000 000 млн. гривень на придбання газети "Полтавський вісник" та ще 1 000 000 на "функціонування" такого дорогого та фактично "золотого" для бюджету міста засобу масової інформації – "Полтавський вісник". Вважаємо за свій громадянський та моральний обов’язок, доводити до відома, полтавців, інформацію про наших "героїв", – йдеться у дописі.

Така "робота" міськвиконкому стала можливою, на думку представників "Самопомочі", завдяки несподіваному та фатальному для полтавців та подальшої долі міста союзу Мамая О. Ф. Матковського О.В. та Удовіченка О.В.

"Самопоміоч" планує вимагати інформацію по питанням порядку денного засідань міськвиконкому, звіти та обґрунтування. А також, поки що через Фейсбук, звернулась до регламентної комісії з вимогою пошуку можливостей впровадження в роботі виконкому Полтавської міської ради відкритих та цивілізованих методів роботи.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка