Авторизация

На Полтавщині хочуть покінчити з "нічийністю" лісосмуг

На Полтавщині хочуть покінчити з "нічийністю" лісосмуг
На Полтавщині хочуть покінчити з "нічийністю" лісосмуг

29 лютого під головуванням Валерія Капленка відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань аграрної політики та земельних відносин, на якому розглянуто актуальні питання землекористування.
У її комісії взяли участь заступник голови обласної ради Анатолій Ханко, заступник голови облдержадміністрації, депутат обласної ради Роман Товстий, керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, сільгосппідприємств, представники громадськості, журналісти.

Голова комісії Валерій Капленко порушив питання користування лісосмугами, які виконують важливу захисну функцію орних земель та впливають на їхню продуктивність. Наразі стан більшості з них є незадовільним. Свого часу лісосмуги не були передані землекористувачам з оформленням відповідних документів, вони не мають господаря, не доглядаються належним чином та занепадають, що, на думку депутатів, неприпустимо.

Відтак, комісія рекомендувала облдержадміністрації провести інвентаризацію землезахисних лісосмуг та моніторинг їхнього стану, забезпечити організацію виготовлення технічної документації та передачу лісосмуг землекористувачам.


До речі, у Новосанжарському районі лісівники розпочали весняні роботи.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка