Авторизация

З 1 березня у вагонах швидкісних поїздів запрацювали Wog Cafe

З 1 березня у вагонах швидкісних поїздів запрацювали Wog Cafe
З 1 березня у вагонах швидкісних поїздів запрацювали Wog Cafe

Відтепер стравами та напоями пасажирів забезпечує оператор ТОВ "ВОГ РІТЕЙЛ".

Обслуговують пасажирів понад 100 працівників кафе. У кожному вагоні працює троє стюардів WOG CAFE. Один – біля барної стійки, другий – у салоні поїзда з візком. Він пропонує меню, а також готові страви та напої. Третій стюард, як офіціант, розносить замовлення пасажирам. Оплатити замовлення та покупки можна одним із трьох способів: готівкою, банківською картою, а в подальшому й бонусами WOG PRIDE.

У швидкісних поїздах у меню кафе WOG пропонує два види сніданків, сендвічі та хот-доґи різних видів; салати, перші страви, гарячі другі страви; десерти й фрукти. Пасажирам також доступний широкий вибір кави та чаю.

За словами директора з маркетингу "ВОГ РІТЕЙЛ" Віталія Ткаченка, цей проект має стати еталоном якісної співпраці державної компанії та сучасного бізнесу, націленого на бажання клієнта, і вже є відгуки перших споживачів, які задоволені новою послугою.

У планах оператора – обов'язкове використання сучасних технологій: попереднє замовлення страв і напоїв по інтернету або через додаток WOG PRIDE; крім того, замовлення з місця за допомогою мобільного телефону й замовлення через сайт при купівлі квитків.

Нагадаємо, що угода між філією "Українська залізнична швидкісна компанія" ПАТ "Укрзалізниця" та ТОВ "ВОГ РІТЕЙЛ" була підписана 19 лютого 2016 року. Компанію-оператора з надання послуг харчування обрано за результатами відкритого конкурсу серед десяти інших компаній-учасниць. Запропоновані ТОВ "ВОГ РІТЕЙЛ" послуги були визнані такими, що відповідають усім кваліфікаційним критеріям замовника.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?