Авторизация

Через діру в держбюджеті пільговиків можуть позбавити безкоштовного проїзду

Через діру в держбюджеті пільговиків можуть позбавити безкоштовного проїзду
Через діру в держбюджеті пільговиків можуть позбавити безкоштовного проїзду

Депутати міськради Кременчука не підтримали рішення про відшкодування витрат перевізників за безкоштовний проїзд пільгових категорій населення.

Цього року уряд не передбачив компенсації транспортникам за пільгові перевезення. Утім, як повідомляє Poltava.city, мер Кременчука Віталій Малецький домовився з місцевими перевізниками про безоплатні послуги для пільговиків.

Днями парламентарі прийняли поправку до держбюджету щодо субвенцій на перевезення. Чекають на підпис президента. Аби пільгові категорії кременчужан могли в цей час надалі користуватися послугами транспорту, влада розробила програму відшкодування витрат перевізникам із бюджету міста. Однак для її підтримки під час сесії міськради не вистачило двох голосів.

Наразі депутати пропонують ретельно перевірити дані перевізників і порівняти їх із реальною кількістю перевезених ними пільговиків. Також влада Кременчука розглядає варіант монетизації транспортних пільг. Це передбачає компенсації витрат на проїзд з бюджету не перевізникам, а пільговикам.

У Кременчуці не виключають, що якщо до 1 березня держава або місто не почне фінансування пільгових перевезень, їздити містянам доведеться за власний кошт.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка