Авторизация

У Полтаві активізувалися автозлодії

У Полтаві активізувалися автозлодії
У Полтаві активізувалися автозлодії

Полтавці все частіше скаржаться на автозлодіїв, які грабують машини.

У соціальних мережах люди все частіше просять про допомогу. Автозлодії обкрадають машини полтавців навіть серед білого дня. Найчастіше розбивають скло і викрадають речі, які потрапляють під руку.
Ось один із випадків, який стався вчора у мікрорайоні Алмазний: водій лишив авто на півгодини, за цей час у машині вибили скло і викрали речі, в тому числі і документи. "Потрібна Ваша допомога. Учора 25.02.16 в районі Алмазний було пограбовано автомобіль, було викрадено рюкзак синього кольору з червоним низом, з документами на ім'я Кравченко Олександр Сергійович, а саме водійське посвідчення і тех паспорт на автомобіль на імя Кравченко Сергій Афанасійович (саме цінне), а також гаманець з картками та посвідченням Укрзалізниці на імя Кравченко О.С. Сліди крадія вели в сторону р-н Огнівка і Сади. Хто знайде прошу повернути за винагороду. Вірю, що є добрі люди", - написав користувач соцмережі.
Такі випадки непоодинокі. Злодії орудують навіть на стоянках, поки охорона не бачить. Поліція фіксує такі злочини, проте знаходить злочинців дуже рідко.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка