Авторизация

Сергій Каплін: "У Полтаві БПП та БЮТ утворили "ширку" з екс-регіоналами"

Сергій Каплін: "У Полтаві БПП та БЮТ утворили "ширку" з екс-регіоналами"
Сергій Каплін: "У Полтаві БПП та БЮТ утворили "ширку" з екс-регіоналами"

Сергій Каплін / Фото 112.ua

Народний депутат України, лідер "Партії простих людей" вимагає від керівництва "Блоку Петра Порошенка" та "Батьківщини" кадрових висновків із сесії Полтавської міської ради.
Народний депутат Сергій Каплін переконаний, що сьогодні там фактично відбулося утворення так званої коаліції-"ширки". Фракції БПП та "Батьківщини" об’єдналися із депутатами із політсил, які представляють екс-регіоналів. Зокрема депутати підтримали кандидатуру колишньої голови Полтавської організації "Партії регіонів" Оксану Деркач на посаду секретаря міськради.

"Ми могли створити коаліцію без регіоналів, але "Самопоміч" і БЮТ не склали собі ціни. Причому наша партія не претендувала навіть на посаду "двірника". Тому БПП, об’єдналося із мером Мамаєм, який був у Партії регіонів. Нагадаю, він голосував проти визнання Росії агресором, по ньому порушено кілька справ щодо корупції. В цій же коаліції - партія "Рідне місто", голова якої екс-губернатор від Януковича. Зрештою вони підтримали головну регіоналку Полтави на посаду секретаря. Голоси за неї дала і "Батьківщина", - цитує слова Капліна його прес-служба.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка