Авторизация

В облраді підписали угоди про фінансування проектів розвитку територіальних громад

В облраді підписали угоди про фінансування проектів розвитку територіальних громад
В облраді підписали угоди про фінансування проектів розвитку територіальних громад

23 лютого в обласній раді відбулася нарада міських голів та голів районних рад, під час якої урочисто підписали угоди про фінансування переможців обласного конкурсу проектів розвитку територіальних громад Полтавської області 2015 року.

Кнкурс, заснований обласною радою у 2010 році, проводиться щорічно. У 2015 році на конкурс було подано 35 проектів розвитку територіальних громад із 16 районів. Рада конкурсу визначила переможцями 34 проекти: районних рад – 6; селищних рад, міських рад міст районного значення – 3; сільських рад – 19; проектів співробітництва – 6. На реалізацію цих проектів обласна рада виділила з обласного бюджету 3 млн.456 тис. грн. Загалом на це піде понад 10 млн. грн. з різних джерел, включаючи кошти організацій – партнерів.

Від обласної ради угоди на фінансування проектів-переможців підписав голова обласної ради Олександр Біленький, від кожного переможця конкурсу – керівник відповідного органу місцевого самоврядування.

Потому було розглянуто питання про обласний конкурс проектів розвитку територіальних громад Полтавської області 2016 року. Голова облдержадміністрації Валерій Головко та миргородський міський голова Сергій Соломаха запропонували передбачити участь у конкурсі проектів об’єднаних територіальних громад, міст обласного значення, міжмуніципального співробітництва. Ці пропозиції учасники наради підтримали.
Виконавчому апарату обласної ради доручено підготувати проект рішення про внесення відповідних змін і доповнень до Положення про обласний конкурс проектів розвитку територіальних громад Полтавської області та внести в установленому порядку на розгляд обласної ради.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка