Авторизация

У Полтаві обговорили ефективність впровадження аграрних розписок у регіоні

У Полтаві обговорили ефективність впровадження аграрних розписок у регіоні
У Полтаві обговорили ефективність впровадження аграрних розписок у регіоні

Полтавщину свого часу було обрано в якості пілотного регніону з впровадження аграрних розписок. Експеримент виявився вдалим.

Загальна сума поставок за цим фінансовим інструментом склала більше 40 млн гривень. Про це сказала заступник Міністра з питань євроінтеграції Владислава Рутицька сьогодні під час робочого візиту до Полтавської області.

У Полтаві за участю представників Вінницької, Волинської, Київської, Одеської, Харківської та Черкаської областей, керівництва програми з розвитку фінансування агросектору IFC, постачальників матеріально-технічної бази, аграріїв та фермерів відбулося засідання за круглим столом "Впровадження проекту Аграрні розписки в Україні". Госьей приймав голова Полтавськох ОДА Валерій Головко.

"За перший рік на території області було видано 10 розписок - 9 товарних і 1 фінансова. Сьогодні всі розписки виконано. Зараз ми працюємо над розширенням географії проекту та його популяризації. Нам важливо, аби малі та середні фермери розуміли - аграрна розписка - дієвий інструмент, який відкриває доступ до залучення коштів на оборотний капітал", - зазначила Владислава Рутицька.

Зараз на Полтавщині продовжують активну тренінгову та інформаційну кампанії. За 2015 рік більше 460 нотаріусів пройшли профільне навчання та готові до роботи з аграрними розписками. Про це повідомляє прес-служба Мінагрополітики.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?