Авторизация

На Полтавщині планують забезпечити комфортне життя людям з особливими потребами

На Полтавщині планують забезпечити комфортне життя людям з особливими потребами
На Полтавщині планують забезпечити комфортне життя людям з особливими потребами

Сьогодні на нараді у Центрі допомоги учасникам АТО говорили про те, що протягом місяця департаменти ОДА мають розробити і внести до програми соціально-економічного розвитку Полтавської області зміни і пропозиції, що стосуються забезпечення комфортного життя та соціальної реабілітації людей з особливими потребами, в тому числі й учасників АТО.
Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив голова Полтавської ОДА Валерій Головко.

"Маю на увазі серйозну і змістовну концепцію з урахуванням досвіду як сусідніх областей, так і сусідніх держав, по кожному напрямку, - уточнив очільник області. - Це стосується як інфраструктурних питань, так і теми оздоровлення, відпочинку, психологічної реабілітації, організації та участі в мистецьких фестивалях і спортивних змаганнях, забезпечення спеціалізованим транспортом. Наприклад, Департамент охорони здоров'я має з'ясувати питання відкриття палат чи навіть відділень, спеціально обладнаних для комфортного лікування та перебування там інвалідів-спинальників у медичних закладах області. Управління спорту паралельно із звичайними спортивними змаганнями проводитиме аналогічні змагання для параспортсменів, тощо. Координатором цієї роботи ― голова обласної організації інвалідів Сергій Чумак".

Подані пропозиції будуть обговорені на наступній колегії облдержадміністрації за участі керівництва обласної ради, депутатів, голів райдержадміністрацій. Фінансуватиметься програма на умовах спів фінансування, вважає Валерій Головко. Кошти мають виділятимуться як з обласного, так і з місцевих бюджетів. Окрім того, очільник області планує звернутися до керівництва держави, аби отримати фінансову підтримку з державного бюджету.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?