Авторизация

Батько двох малих дітей ґвалтував і грабував жінок на Полтавщині

Батько двох малих дітей ґвалтував і грабував жінок на Полтавщині
Батько двох малих дітей ґвалтував і грабував жінок на Полтавщині

20-річна дівчина з Глобинського району звернулася в поліцію із заявою про зґвалтування. Біда з нею сталася на початку лютого близько 05.00. На неї напав невідомий чоловік і зґвалтував її.

У розкритті цього злочину брали участь працівники місцевого відділу поліції йі співробітників карного розшуку з обласного апарату.

"На той момент ми чітко володіли інформацією про вчинення серії подібних злочинів на території як Глобинського, так і сусіднього, Семенівського, районів. Причому почерк злочину був аналогічний. Ми були впевнені, що нам вдалося вийти на слід серійного ґвалтівника. У процесі проведення оперативно-розшукової діяльності підозри співробітників поліції повністю підтвердилися. Після встановлення особи нападника і його місця знаходження, він був затриманий працівниками Глобинського відділу поліції", - повідомив начальник поліції Полтавщини Олег Бех.

Слідство з’ясувало, що зловмисник вибрав останню жертву рано вранці, коли дівчина поспішала на роботу. Про те, що потрапила в пастку, потерпіла зрозуміла тільки тоді, коли в безлюдному місці чоловік схопив її за шию і наказав мовчати. Погрожуючи жертві фізичною розправою, він зґвалтував її та забрав гроші.

Ґвалтівником виявився 31-річний мешканець сусіднього району, де жив із дружиною та двома малими дітьми. Під час слідчих дій встановлено, що цей чоловік грабував та ґвалтував жінок протягом тривалого часу.

Наразі слідством доведено причетність чоловіка до низки аналогічних зґвалтувань у двох районах Полтавської області. Слідчі дії тривають. Не виключено, що кількість скоєних ним злочинів, може бути набагато більшою. Підозрюваному обрано запобіжний захід - тримання під вартою.

За інформацією відділу комунікації ГУНП у Полтавській області, ґвалтівнику та грабіжнику загрожує від семи до дванадцяти років позбавлення волі.


До речі, незабаром Росія віддасть хлопця, який у Валентинів день зґвалтував і вбив дівчину на Полтавщині.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка