Авторизация

Машина швидкої на смерть збила мешканця Полтавщини

Машина швидкої на смерть збила мешканця Полтавщини



Машина швидкої на смерть збила мешканця Полтавщини



15 лютого близько 07.00 на 157 км автодороги Полтава-Суми поблизу селища Диканька мікроавтобус "Мерседес-Спринтер" виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся завтомобілем "Джиллі.

Зупинивши автівки, учасники ДТП вийшли з транспортних засобів. У цей час їх збила машина швидкої медичної допомоги, що їхала зі сторони Полтави і якою кермував 39-річний мешканець обласного центра. 39-річний водій "Джиллі" загинув, а 30-річний пасажир цієї автівки був травмований. Обоє постраждалі - мешканці села Супрунівка Полтавського району.

Крім цього, автомобіль "Део-Ланос" врізався у мікроавтобус "Мерседес-Спринтер", який після ДТП знаходився на проїжджій частині.

За інформацією відділу комунікації ГУНП у Полтавській області, правоохоронці з’ясовують обставини дорожньо-транспортної пригоди. Вирішується питання щодо внесення факту до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого). Санкція статті передбачає покарання - від трьох до восьми років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами до трьох років або без такого.


А ось у Полтаві, 12 лютого, водій збив двох людей і втік з місця аварії. Жінка померла в лікарні.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка