Авторизация

Вісті з Полтави - Колектив Полтавської політехніки передав «ОДІНу» дрони, автономні обігрівачі і термобілизну

Вісті з Полтави - Колектив Полтавської політехніки передав «ОДІНу» дрони, автономні обігрівачі і термобілизну

18 грудня у Центрі ветеранського розвитку Полтавської політехніки відбулась зустріч науково-педагогічних працівників та курсантів кафедри військової підготовки, учасників програми підготовки помічників ветеранів і військовослужбовців з командиром окремого зведеного штурмового загону Полтавського районного ТЦК і СП «Одін», полковником Олександром Логвиненком. Ректор подякував захисникам і від імені колективу університету передав дрони, автономні обігрівачі і термобілизну.

Під час розширеного засідання Конференції трудового колективу Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», що відбулося у рамках стриманих урочистостей з нагоди 205-річного ювілею багатопрофільного класичного університету, ректор спільно з волонтерським і студентським активом презентував допомогу, зібрану для окремого зведеного штурмового загону Полтавського районного ТЦК та СП «Одін».

Незабаром у Центрі ветеранського розвитку Полтавської політехніки відбулась зустріч ректора, підполковника запасу, професора Володимира Онищенка, науково-педагогічних працівників та курсантів кафедри військової підготовки, учасників програми підготовки помічників ветеранів і військовослужбовців в особі командира окремого зведеного штурмового загону Полтавського районного територіального центру комплектування і соціальної підтримки «Одін», учасника бойових дій, полковника Олександра Логвиненка.

«Під час стриманих урочистостей з нагоди ювілею нашого славетного університету, Полтавська політехніка вкотре довела, що готова й надалі не словом, а конкретними добрими справами наближати нашу спільну Перемогу!

Від імені науково-педагогічного та студентського колективу Національного університету імені Юрія Кондратюка виконав цю важливу та почесну місію – передав скромні подарунки, які будуть допомагати ще сильніше бити ворога за всіма напрямками: дрон Mavic 3 Pro, 4 дрони SPV, 4 гасових автономних обігрівачі Turbo WKH-3300 та 50 комплектів термобілизни для військовослужбовців окремого зведеного штурмового загону Полтавського районного ТЦК та СП «Одін», які щоденно виконують надважливе завдання, створюючи усі належні умови задля того, щоб у тому числі наш університет міг якісно забезпечувати освітній процес, а студенти – отримували необхідні для повоєнного відновлення та відбудови нашої країни знання.

Висловлюємо щиру вдячність усьому підрозділу, Збройним Силам України за надану можливість працювати та навчатися наживо, жити відносно мирним життям у власному місті.

З перших днів повномасштабного вторгнення рф на територію нашої країни особисто уся моя родина бере участь у різних волонтерських ініціативах, благодійних вечерях за підтримки народних депутатів України та участі зіркових виконавців, де виставляють благодійні лоти, які можна придбати, за донат на ЗСУ.

Одним з лотів став бойовий прапор окремого зведеного штурмового загону Полтавського районного ТЦК і СП «Одін» – наша родина задонатила 75 тисяч гривень власних коштів і придбала його.

Пане полковнику! Ваш візит засвідчує глибоку повагу до студентства, колективу університету і позитивно мотивує нас на нові вагомі здобутки та успіхи.

Почесно отримати від командира, учасника бойових дій, полковника Олександра Логвиненка Лист вдячності від окремої штурмової роти «ОДІН» за підтримку ЗСУ – «З Україною в серці, з Богом в душі!», «Віримо в Перемогу!».

Неодмінно будемо продовжувати проводити різноманітні благодійні акції, спрямовані на підтримку Збройних Сил України! Слава ЗСУ!» – прокоментував ректор Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», професор Володимир Онищенко. 

Прапор з численними автографами бійців урочисто підписав і командир загону, полковник Олександр Логвиненко. Його передано Центру ветеранського розвитку Полтавської політехніки, який також виконує функцію осередку національного-патріотичного виховання сучасної молоді.

За словами кандидата технічних наук, доцента, завідувача кафедри військової підготовки, полковника запасу Миколи Бороздіна, символ бойової слави наших захисників буде використовуватися при підготовці офіцерів запасу на кафедрі військової підготовки університету та в діяльності Центру ветеранського розвитку.

«Дякую долі, яка привела мене до Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» та особисто його керівника – Володимира Олександровича Онищенка. Знайомство з надзвичайно поважною людиною, яка зробила та робить надзвичайно багато для власного університету, міста та країни у часи непростих випробувань. Це спонукає мене захоплюватися його невичерпною енергією, цілеспрямованістю та внутрішньою силою. Ми, військові, бачимо, що є куди повертатися і куди можна довірити своїх дітей. 

Від імені бійців окремого зведеного штурмового загону Полтавського районного територіального центру комплектування і соціальної підтримки «Одін» дозвольте вручити лист вдячності у вашій особі викладачам, співробітникам та студентству за всебічну підтримку та повагу до нашої спільної нелегкої справи. Перемога нас об’єднує!» – подякував полковник Олександр Логвиненко.

Нагадаємо, від початку повномасштабного вторгнення рф 24 лютого 2022 року у Національному університеті «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» створено Волонтерський штаб, який за цей час передавав військовим потужні квадракоптери, дрони-камікадзе, тепловізори, станції зв’язку, а також виготовлені руками студентів та працівників університету буржуйки, маскувальні сітки, окопні свічки, надано колосальну підтримку внутрішньо переміщеним особам – прихисток, передано теплі речі, продукти харчування, засоби гігієни тощо. Співробітники університету віддавали одноденний заробіток (майже 300 000 гривень) для ЗСУ, постійно беруть участь у благодійних і меморіальних заходах. 

Раніше у політехніці привітали захисників і захисниць з нагоди 32-ї річниці ЗСУ. 

Нещодавно у політехніці відкрили єдиний в області Навчально-діагностичний центр психологічної експертизи, ректор політехніки нагороджений Подякою Омбудсмана України

Нагадаємо, з нагоди Дня університету відбулося розширене засідання Конференції трудового колективу, відкрито нову інноваційну локацію – Музей науки Полтавської політехніки, провідні вчені України обговорили досягнення і перспективи академічної та університетської науки, «Укрпошта» випустила конверт і марку «205 років освітніх традицій»: у політехніці відбулася церемонія спецпогашення, Митрополит Полтавський і Кременчуцький Федір нагородив університетську спільноту політехніки відзнакою єпархії, семеро науковців університету нагороджені відзнаками Міністерства освіти і науки України до ювілею університету, а також науковці політехніки отримали нагороди Полтавської обласної військової адміністрації та органів місцевого самоврядування.

Медіацентр Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?