Авторизация

Вісті з Полтави - В Полтавському державному медичному університеті відбулася лекція «Методика та особливості спілкування з тяжкохворими в кардіології»

Вісті з Полтави - В Полтавському державному медичному університеті відбулася лекція «Методика та особливості спілкування з тяжкохворими в кардіології»

В листопаді 2023 року, в 7-й авдиторії Полтавського державного медичного університету відбулася лекція «Методика та особливості спілкування з тяжкохворими в кардіології». Запрошеною спікеркою на лекції була Юлія Заяць – лікар-кардіолог палат інтенсивної терапії відділення інтервенційної кардіології з БРІТ та рентгено-хірургічним блоком КП «Полтавського обласного клінічного медичного кардіоваскулярного центру ПОР».

З вітальним словом, до присутніх, звернувся проректор закладу вищої освіти з науково-педагогічної та виховної роботи, професор Валерій Похилько, а також голова Первинної профспілкової організації студентів Полтавського державного медичного університету – Володимир Добровольський.

Зустріч проходила в форматі діалогу, що допомогло більш детально розібратися в питаннях, які були актуалізовані на лекції. Здобувачі вищої освіти дізналися про важливість вміння побудови комунікації з пацієнтами та на якій інформації акцентувати свою увагу під час спілкування з хворими.

Університетська спільнота Полтавського державного медичного університету вдячна лекторці за висвітлення важливої теми, а також здобувачам вищої освіти, які долучилися до лекції й отримали нову інформацію, яка допоможе їм у професійному зростанні!

Пресслужба Полтавського державного медичного університету

www.pdmu.edu.ua 

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка