Авторизация

Вісті з Полтави - Для полтавських Пунктів незламності необхідно придбати 19 генераторів

Вісті з Полтави - Для полтавських Пунктів незламності необхідно придбати 19 генераторів

Про це повідомили під час наради з питань функціонування міських пунктів обігріву


Під час наради у Полтавській міськраді, яка відбулася 21 серпня, обговорили потреби для повноцінного функціонування міських «Пунктів Незламності». Так, було вирішено, що для пунктів, які розташовані в закладах освіти, необхідно придбати додатково 19 генераторів та паливно-мастильні матеріали. Також у перелік потреб подали районні у місті ради та лікарні.



— Маємо відпрацювати алгоритм дій в разі блекауту. Покрокова інструкція дій повинна бути у кожній службі та комунальному підприємстві. Необхідно відпрацювати й роботу соцпрацівників, які в разі блекауту, мають допомогти підопічним добратись до Пункту Незламності, — наголосив перший заступник міського голови Валерій Пархоменко.



Завтра, 22 серпня, о 10:00 на базі Київської районної у Полтаві раді проведуть навчання щодо функціонування «Пункту Незламності». Про це повідомили у прес-службі міської ради.



Нагадаємо, минулого року Полтави замовила для полтавських шкіл півтори сотні теплових гармати. Їх усі придбали в однієї компанії — ТОВ «Лона-Ч». За результатами закупівлі правоохоронці відкрили кримінальне провадження за підозрою службових осіб департаменту освіти у корупції. Остання оприлюднена ухвала, яка стосується провадження, датована лютим 2023 року.


Ян ПРУГЛО, «Полтавщина»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка