Авторизация

Вісті з Полтави - На Полтавщині для маломірних суден збільшили дозволену відстань до мостів зі 100 до 1000 метрів

Вісті з Полтави - На Полтавщині для маломірних суден збільшили дозволену відстань до мостів зі 100 до 1000 метрів

Для унеможливлення диверсій маломірним суднам можна наближатися до мостів та гідроелектростанцій не ближче ніж на кілометр


23 червня начальник Полтавської ОВА Дмитро Лунін підписав розпорядження «Про введення в дію рішення Ради оборони Полтавської області від 16 червня 2023 року». Рішення внесло зміни до спільного наказу начальника Полтавської ОВА і командира оперативно-тактичного угруповання «Суми» від 1 вересня 2022 року «Про встановлення особливого режиму пересування на водоймищах та в лісах на території Полтавської області».



Як повідомили в обласному Департаменті з питань оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії із правоохоронними органами, якщо раніше маломірні судна, які належать ДЮСШ та ГО, могли наближатися до мостів, гідроелектростанцій та гідроакумульованих електростанцій, об’єктів критичної інфраструктури, зокрема паливно-енергетичного сектору не ближче ніж на 100 метрів, то зміни збільшили цю відстань до 1000 м.



Також тепер спортивні заклади мають погоджувати маршрути не тільки з ПОВА, але із ГУНП та СБУ.



Щодо відвідування лісових масивів, то найближчим часом до спільного наказу будуть внесені зміни, які доповнять перелік установ, яким ГУ Держпродспоживслужби дозволить перебування у лісах.


Ян ПРУГЛО, «Полтавщина»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка