Авторизация

Вісті з Полтави - Під час ДТП загинув екс-депутат Полтавської облради Юрій Кобченко

Вісті з Полтави - Під час ДТП загинув екс-депутат Полтавської облради Юрій Кобченко

Юрій Кобченко | Фото: facebook.com/profile.php?id=100022480681555

Політик та керівник агропідприємства загинув в аварії далеко від рідного дому


Сьогодні в аварії на території однієї з країн Західної Європи загинув 60-річний політик та підприємець з Карлівки Юрій Кобченко.



Про це повідомив адміністратор Facebook-спільноти Gold Wing Riders Ukraine (Золотокрилі вершники України) Аркадій Ревенко:



— Велике горе спіткало нашу спільноту! Загинув наш Брат, наш натхненник та засновник «Асоціації Золотокрилі Вершники» Юра Кобченко «Полтава». Загинув далеко від дому!



Про загибель Юрія Кобченка також повідомила адміністрація черкаського яхт-клубу «Парус»:



— Сьогодні 25.06.2023 року відійшов у вічне плавання Юрій Кобченко! Страшна дорожньо-транспортна пригода обірвала життя успішного бізнесмена та мецената.
Завжди усміхненого та привітливого, закоханого у вітрила. Організатора вітрильних перегонів у м. Кременчук. Найщиріші співчуття родині та близьким. Вічна пам’ять…



Від близьких людей відомо, що після початку повномасштабного вторгнення Юрій Кобченко організовував мототури Європою на підтримку України. Наприклад, у 2022 році він відвідував країни ЄС для привернення уваги до російської агресії проти України та для збору коштів. В один із мототурів Юрій Кобченко передав решетилівські вишиванки тодішньому британському прем’єру Борису Джонсону та його сину.






Юрій Кобченко відомий як засновник агропромислового комплексу «Докучаєвські чорноземи», очільник федерації футболу Карлівського району та організатор вітрильних перегонів на Дніпрі.



Як політики, Юрій Кобченко неодноразово брав участь у виборах. Так, у 2006 році він балотувався до Полтавської облради від Партії регіонів, у 2015 році — від Аграрної партії України (обраний депутатом у 2019-му), а у 2020 — від партії «За Майбутнє». 


Ян ПРУГЛО, «Полтавщина»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?