Авторизация

Вісті з Полтави - На трасі Полтава — Кременчук зіткнулися два легковика, травмовано пасажирку

Вісті з Полтави - На трасі Полтава — Кременчук зіткнулися два легковика, травмовано пасажирку

18 січня сталася ДТП на автодорозі М-22 Полтава-Олександрія поблизу села Солониця Горішньоплавнівської громади.

Як повідомляє патрульна поліція Кременчука, водій на авто Daewoo Matiz, виїжджаючи на смугу зустрічного руху, зіткнувся з автівкою Lexus NX 200t. Після зіткнення Lexus злетів у кювет, а його пасажирку було госпіталізовано до лікарні.




Daewoo Matiz


Lexus NX 200t

Довідково. На Полтавщині з початку року слідчими підрозділами поліції розпочаті досудові розслідування у 18 кримінальних провадженнях за фактами дорожньо-транспортних пригод, в яких 19 осіб травмовані та 3 осіб загинули.



За інформацією начальника відділу по розслідуванню злочинів у сфері транспорту слідчого управління поліції Полтавщини Віталія Браславця, станом на 18 січня цього року із загальної кількості дорожньо-транспортних пригод, зареєстрованих в області, 11 ДТП сталися за участю пішоходів, в яких 11 осіб травмовані та 1 особа загинула. 5 дорожньо-транспортних пригод сталися через зіткнення транспортних засобів та виїзд за межі проїзної частини. Унаслідок цих ДТП травмовані 6 громадян та 2 осіб загинули. Ще дві ДТП сталися за участю велосипедистів, в яких 2 осіб травмовано 


Ян ПРУГЛО, «Полтавщина»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?