Авторизация

Вісті з Полтави - У 4-й лікарні Полтави зламалася каналізація — на весь заклад працює лише одна вбиральня

Вісті з Полтави - У 4-й лікарні Полтави зламалася каналізація — на весь заклад працює лише одна вбиральня

Пацієнти поскаржилися, що понад тиждень у 4-й міській лікарні на весь заклад працює лише одна з чотирьох вбиралень. Директор пояснила, що у лікарні сталася аварійна ситуація і наразі проводиться оперативний ремонт каналізації


До редакції «Полтавщини» звернулася місцева мешканка, яка зараз перебуває на лікуванні у 4-й міській лікарні Полтави. Жінка розповіла про те, що у лікарні вже понад тиждень працює лише одна вбиральня на три поверхи. Пацієнти в палатах замість туалетів змушені користуватися відрами або спускатися на перший поверх та стояти в черзі.






Журналісти «Полтавщини» поспілкувалися ще з однією пацієнткою цієї лікарні, яка розповіла, що така ситуація триває вже понад 10 днів. Вбиральня, яка працює, розташована на першому поверсі. Щоб потрапити до вбиральні всі хворі, які лікуються на другому та третьому поверхах, змушені спускатися сходами на перший поверх та стояти в черзі.



Як пояснили медпрацівники лікарні, така ситуація склалася через те, що у іншому туалеті на першому поверсі зараз проводять капітальний ремонт — із заміною унітазів та сантехніки. А на інших двох поверхах є проблеми із каналізацією, тому наразі вбиральні не працюють. Коли саме цю проблему вирішать — невідомо.






У свою чергу директор 4-ї міської клінічної лікарні Лілія Погребняк розповіла, що будівля лікарні дуже стара — збудована у 60-х роках. Минулого тижня в стаціонарі забилися труби і «Полтававодоканал» два дні викачував нечистоти. Тому на першому поверсі працював лише один туалет.



Як пояснила Лілія Погребняк, після проведених робіт ситуація не покращилася — система не запрацювала. Медперсонал та керівництво лікарні провели бесіду з пацієнтами щодо ситуації, яка склалася. Наразі в лікарні працює ремонтна бригада, яка замінює забитий, 6-метровий відрізок труби, яка розташована у підвалі. Сьогодні, максимум завтра, туалети у лікарні відновлять роботу.


Анастасія НЕДОГОРСЬКА, «Полтавщина»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка