Авторизация

Вісті з Полтави - Приходь на зустріч-дискусію з Олегом Хом’яком на тему «Особиста стратегія оновлення на шляху до перемоги», в сквері біля Собору

Вісті з Полтави - Приходь на зустріч-дискусію з Олегом Хом’яком на тему «Особиста стратегія оновлення на шляху до перемоги», в сквері біля Собору

Війна — це руйнація існуючого світу, порядку соціального і індивідуального. Єдина цінність війни — завдяки руйнуванню усталеного, створити кращий світ, ніж був. Хочеш змінити світ, то перший крок, змінитись самому і стати джерелом змін у навколишньому середовищі. І це про особисті стратегії змін. Говорить Олег Хом’як


Олег Хом’як — політичний психолог, коуч, консультант з лідерства та психології мас. В минулому радник міністра у Міністерстві охорони здоров’я України.



Ця зустріч буде цікава українським волонтерам, військовим, політикам, бізнесменам, інтелектуалам, викладачам та точно не буде цікавою любителям «руського міра» бо тут про зміни!



Поговоримо про:


Чому «вистояти і вижити» цього замало для перемоги?
Стратегії війни
Які слабкості вражає війна
Що таке особистісні стратегії змін та чи втрачаємо ми ідентичність?

Організатор зустрічі — «дискусійний клуб Сентенція», завдячуючи його діяльності Полтава це друге місце після Києва, в якому побували майже всі сучасні українські філософи. Метою діяльності «Сентенції», є розвиток та розширення світогляду полтавців.



Минулу зустріч з Сергієм Дацюком, відвідало понад 80 осіб, вхід на зустріч був через вільний донат*, як наслідок вдалося зібрати 5 423 грн, які були передані організації «Полтавський Батальон Небайдужих». Перегляньте відео з минулої зустрічі:









Цього разу вхід на відкриту зустріч так само, через вільний донат* на рахунок Волонтерської організації «Полтавський Батальон Небайдужих»



*вільний донат — це будь-яка сума, яку ви можете пожертвувати



Зустріч відбудеться вже в цю п’ятницю 5 серпня (п’ятниця) в сквері біля Свято-Успенського собору. Реєстрація з 17:30, початок о 18:00 (тривалість 2 години).



Зареєструватись завчасно за посиланням: https://forms.gle/XHGcUm3NsaioHHuT6



Детальніше про зустріч: https://fb.me/e/1X8m29amN



Олег Хом’як: https://www.facebook.com/oleg.khomiak


Андрій ПЕТРОВ

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка