Авторизация

Вісті з Полтави - Учорашній ракетний удар Росії по Миргороду знову прийшовся на аеродром

Вісті з Полтави - Учорашній ракетний удар Росії по Миргороду знову прийшовся на аеродром

Внаслідок четвертого ракетного по Миргороду серйозних руйнувань знову зазнав аеродром


Внаслідок двох ракетних ударів силами Росії увечері 12 квітня численних руйнувань зазнав аеродром у Миргороді. Про це повідомив начальник Миргородської районної військової адміністрації Віктор Іваненко. А за словами міського голови Миргорода, цього разу обійшлося без постраждалих.



— Вчора війська Російської Федерації завдали чергового ракетного удару по інфраструктурі нашого аеродрому. Є численні руйнування, виникла пожежа, яка з часом була ліквідована. За останні 10 днів це вже третій ракетний удар по інфраструктурі нашого міста. На щастя, загиблих немає, — зазначив Віктор Іваненко під час відеобрифінгу.






У своєму відеозверненні Сергій Соломаха зазначив, що центральні ЗМІ уже повідомили про наслідки обстрілів Миргорода, тому він повторювати інформацію не буде.



— Скажу, що постраждалих немає. Принаймні, в лікарню ніхто не звернувся. Взагалі по інших службах зауважень і запитань немає. Всі працюють у звичайному робочому режимі, — повідомив Миргородський міський голова.






Крім того, начальник Миргородської РВА закликав містян не ігнорувати попередження про небезпеку і залишатися в укриттях до відбою сигналу.



— Нагадую, що повітряна тривога оголошується коли сили ППО спостерігають рух ворожих літаків або крилатих ракет. Точно визначити, в який саме населений пункт рухається ракета, неможливо. Тому прошу вас і вкотре закликаю: не нехтуйте сигналами тривоги. Подібні ракетні удари можуть повторюватися. Прошу не піддаватися паніці та зберігати спокій. Будьте пильними та обережними. Залишайтеся в укриттях до відбою тривоги, — попросив Віктор Іваненко.



Нагадаємо, 12 квітня, близько 9-ї вечора російські війська обстріляли інфраструктуру Миргорода. Як повідомив начальник Полтавської ОВА Дмитро Лунін, було два «прильоти». До цього росіяни обстріляли військовий аеродром у Миргороді — вранці 24 лютого. Другий обстріл був увечері 2 квітня. За тиждень, у ніч з 8 на 9 квітня Миргород зазнав третього ракетного удару. Внаслідок усіх цих атак постраждало не менше п’яти осіб.


Дарина СИНИЦЬКА, «Полтавщина»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?