Авторизация

Вісті з Полтави - Сергій Каплін закликав колег-депутатів про недопустимість політичних чвар в умовах війни

Вісті з Полтави - Сергій Каплін закликав колег-депутатів про недопустимість політичних чвар в умовах війни

Депутат Полтавської міської ради Сергій Каплін

Депутат просить припинити політичну конкуренцію, піар та популізм в умовах війни, щоб громада була одним міцним кулаком


Депутат Полтавської міськради Сергій Каплін на своїй сторінці у Facebook перед прийняттям бюджету на 2022 рік закликав колег до припинення політичної конкуренції:



— Сьогодні як ніколи має бути забуто про політику, конкуренцію і таке інше. Ми одна сім’я, ми один кулак, ми монолітний щит, який не дасть тріщину. Ми вистоїмо. Жодного політиканства, популізму, критиканства. Єдина боротьба, яка дозволяється, це боротьба за Державу, за життя людей і Мир! Крапка!



Окрім цього Сергій Каплін вважає, що проект бюджету із найнеобхіднішими потребами буде прийнятий:



— Між депутатами є розуміння і єдність, тому прибираємо все зайве з бюджету і приймаємо його. Погоджуємо потреби з центральним і обласним керівництвом. Фонтани, клумби, озеленення зачекають, сьогодні головне завдання — вберегти життя кожної людини. Працюємо!



У свою чергу депутат Євген Дикань повідомив, що приймати «оборонний та гуманітарний» бюджет потрібно, адже незабаром прийде час, коли громада самотужки вже не зможе фінансувати потреби тероборони або забезпечувати біженців. За його словами, він та депутатка Юлія Городчаніна ініціювали скоріше прийняття бюджету на поточний рік.


Ян ПРУГЛО, «Полтавщина»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка