Авторизация

Вісті з Полтави - З 1 березня комендантська година на Полтавщині починатиметься з 19:00, а магазини працюватимуть до 18:00

Вісті з Полтави - З 1 березня комендантська година на Полтавщині починатиметься з 19:00, а магазини працюватимуть до 18:00

Початок весни зустріне полтавців забороною на продаж алкоголю, вимкненням світлофорів в нічний час, збільшенням комендантської години та скороченням часу роботи магазинів, аптек, банків та АЗС


З 1 березня у Полтавській області вводяться нові обмеження. Комендантська година триватиме з 19:00 до 06:00, а банки, магазини, аптеки, АЗС, інші заклади торгівлі та громадського харчування працюватимуть на прийом відвідувачів із 7:00 до 18:00. З 00:00 буде заборонено продаж алкоголю, а з 21:00 до 5:00 у Полтаві будуть вимкнені світлофори.



— Починаючи з 1 березня, на території Полтавської області комендантська година діятиме з 19:00 до 6:00. В інший час, як і раніше, жителям усіх міст, сіл та селищ необхідно мати при собі документи, що посвідчують особу. Не рекомендовано далеко відходити від власних помешкань та залишати межі населеного пункту — це небезпечно! Поводьтеся спокійно, якщо вас зупинила тероборона, військові або правоохоронці.



З 1 березня магазини, аптеки, АЗС, інші заклади торгівлі та громадського харчування, а також банки працюватимуть на прийом відвідувачів із 7:00 до 18:00. Сьогодні підписав відповідний наказ.



З 00:00 1-го березня на території Полтавської області заборонено торгівлю алкогольними напоями та речовинами, виробленими на спиртовій основі — за наказом від 28 лютого 2022 року № 88/4, — повідомив начальник Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін.



Окрім того, за рішенням штабу, з 1 березня у Полтаві почнуть вимикати світлофори в темний час доби — задля безпеки мешканців. Вони будуть вимкнені з 21:00 до 5:00. Про це повідомив міський голова Олександр Мамай, додавши прохання бути обережними на перехрестях.



Виконання цих рішень жорстко контролюватимуть правоохоронці та Держпродспоживслужба. В ОВА попросили з розумінням поставитися до такого рішення та не порушувати заборону.



Усі ці обмеження діятимуть до закінчення воєнного стану.



Зазначимо, що окремі магазини вже почали прибирати або повністю прибрали з полиць алкоголь.


Дарина СИНИЦЬКА, «Полтавщина»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка