Авторизация

Вісті з Полтави - У Полтаві наречена на весіллі розважалася стріляниною у повітря

Вісті з Полтави - У Полтаві наречена на весіллі розважалася стріляниною у повітря

Біля ресторану «Міміно» наречена заради розваги кілька разів вистрелила з пістолета у повітря. Поліція опитала свідків і вирішує чи відкривати справу за хуліганство


22 лютого поблизу ресторану «Міміно» сталася стрілянина. Наречена Єлизавета Лешко в розпал застілля здійснила щонайменше 6 пострілів у повітря. Щоби зберегти момент на пам’ять ці постріли зняли на камеру смартфону і виклали в історіях Instagram.






Відео дівчини викликало обурення у користувачів соцмереж, адже наречена використала зброю в той час, коли перед Україною стоїть загроза вторгнення російських військ і повномасштабної війни. М’яко кажучи, такі веселощі були недоречними.



Поліція зреагувала на даний факт і до ресторану виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці опитали свідків та встановили причетних до стрілянини осіб. Вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження. Наразі поліція не повідомляє, який пістолет дівчина тримала в руках — стартовий чи бойовий.



Цікаво, що у компанії Єлизавети Лешко стрілянина на весіллі вже стала традицією. Подібний випадок, наприклад, вже відбувався три роки тому:





Другий — рік тому. Так, 12 лютого 2021 року такий «ритуал» відбувся на весіллі полтавки Софії Нагорної. Тоді, проїжджаючи біля Кадетського корпусу, водій одного з автомобілів весільного кортежу, здійснив кілька пострілів у повітря зі стартового пістолета Retay XR. Єлизавета Лешко виклала відповідне відео на своїй сторінці в Instagram.






Правоохоронці встановили особу стрілка. Ним виявився 19-річний студент Полтавської політехніки Євгеній Гладкий. У березні йому оголосили підозру, а у вересні суд розпочав розгляд справи по суті. Наступне засідання по справі відбудеться у березні.


Микола ЛИСОГОР, «Полтавщина»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка