Авторизация

Вісті з Полтави - Полтавська міська ТВК знову не змогла обрати нову депутатку від «Свободи»

Вісті з Полтави - Полтавська міська ТВК знову не змогла обрати нову депутатку від «Свободи»

Засідання міської ТВК | Фото: t.me/fontan1000000

Виборча комісія знову не змогла обрати нового депутата від «Свободи» Оксану Лазаренко замість депутата Юрія Бублика. Голова комісії оголосила у засіданні перерву


На сьогоднішньому засіданні міської ТВК відбулася чергова нерезультативна спроба обрати нову депутатку від ВО «Свобода» Оксану Лазаренко, яка має зайти до ради замість відкликаного депутата Юрія Бублика.



Окремі члени комісії вчергове відмовилися підтримати це рішення. Голова ТВК Алла Назаренко запитала, у чому полягає причина відмови, але їй тільки пообіцяли надати ці відповіді письмово і пізніше. За таких умов Назаренко оголосила перерву у засіданні.



Нагадаємо роз’яснення Алли Назаренко, які вона надала після останнього невдалого голосування:



— Ми не маємо повноважень, щоб ставити ці запитання. Є рішення центрального органу партії, ми приймаємо його до уваги. Далі на зібранні ми обираємо нового депутата і повідомляємо його про це. У депутата є 20 днів, щоб надати нам згоду на своє депутатство. Тоді ми збираємося ще раз, обираємо депутата і вже на черговій сесії оголошуємо своє рішення та вручаємо мандат депутата.



Нагадаємо, 22 лютого опозиційні депутати, члени земельної комісії. Відмовились голосувати разом з Юрієм Бубликом, тому засідання довелося закрити через відсутність кворуму.


Ян ПРУГЛО, «Полтавщина»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?