Авторизация

Вісті з Полтави - У Полтаві страйкує частина таксистів служб Uklon, Bolt та 838 — вимагають підвищення тарифів

Вісті з Полтави - У Полтаві страйкує частина таксистів служб Uklon, Bolt та 838 — вимагають підвищення тарифів

Сьогодні у Полтаві частина полтавських таксистів влаштувала страйк та не виїхала на роботу — водії служб таксі Uklon, Bolt та 838 вимагають підвищити тариф на 20-30%


14 лютого, у День святого Валентина, розпочався всеукраїнський страйк таксистів служб Uklon, Bolt та 838. Водії вимагають від керівництва підвищення тарифів на 20-30% через зростання цін на пальне. Водії служб таксі у соцмережах поширили відповідні повідомлення.



Вже напередодні страйку таксисти-мітингарі повідомили, що ті водії, які будуть працювати в цей день, потраплятимуть на фейкові замовлення, які будуть створювати страйкувальники (коли таксисти приїздитимуть на місце, то замовлення скасовуватимуть).






Пояснення таксиста 1505



«Полтавщина» поспілкувалася із таксистами служб Uklon, Bolt та 1505. Співробітники останньої сьогодні працюють у звичайному режимі.



Таксист служби 1505 пояснив, що у них не так давно підвищили тарифи — мінімальний становить 43 грн. Чоловік зазначив, що єдина проблема — це зменшення кількості замовлень через здорожчання їх тарифів і появу таких служб як Uklon, Bolt та 838, у яких тарифи менші.



Тож виходить, що страйк таксистів вигідний для водіїв 1505: по-перше, цього дня вони зможуть заробити більше, адже клієнти звертатимуться до тих служб, які працюють без збоїв. А по-друге, якщо Uklon, Bolt та 838 все ж підвищать тарифи, то ті клієнти, які перестали користуватися послугами 1505 та перейшли в Uklon, Bolt та 838, можуть повернутися, бо ціни в службах будуть однаковими.



Крім того, водій поділився секретом, як впізнати фейкове замовлення та не потрапити на нього:



— Водій може подивитися інформацію про клієнта, який зробив замовлення та очікуватиме доти, доки його «візьме» якийсь таксист. В інформації про клієнта зазначається кількість поїздок. Якщо їх одна або дві, то, скоріше за все, що це фейкове замовлення.



Пояснення водіїв служб Uklon, Bolt



Слід зазначити, що у служб Uklon, Bolt та 838 є і власні автопарки — водії на цих автомобілях працюють у звичайному режимі. «Полтавщина» поспілкувалася з одним із таких таксистів. Чоловік зазначив, що він працює у звичайному режимі. Наразі тарифи дещо вищі через збільшений попит. Також таксист зауважив, що із трьох замовлень сьогодні одне виявилося фейковим.



Чоловік, який працює у службі Bolt на своєму автомобілі, пояснив, що мінімальна вартість поїздки — 30 грн. Нещодавно зросла ціна на пальне — чоловік заправляє автомобіль бензином, який коштує 36 грн за літр. Тобто, коштів, які клієнт платить за поїздку, водію не вистачає, щоб оплатити замовлення службі та заправити автомобіль (а ще потрібно враховувати амортизацію машини).



Водій Uklon, який також працює на власному автомобілі, повністю підтримав попередню думку та зазначив, що для водіїв Uklon, Bolt та 838 єдина можливість заробити більше — це години-пік або складні погодні умови. Але для водія та його автомобіля краще працювати по економічно-обгрунтованому тарифу, а не чекати години-пік чи складних погодних умов, щоб заробити на «підвищених тарифах».



Яка наразі вартість поїздок



Так, один і той самий маршрут — 3,5-4 км коштує:


в службі 1505 — 63 грн
Uklon — 67 грн
Bolt — 92 грн

Також водії служб Uklon, Bolt та 838 зазначають, що якщо керівництво не відреагує та не підвищить тарифи, то вони продовжать страйкувати. Учасники протесту анонсували проведення зборів о 17:00 в чотирьох локаціях Полтави (ТРЦ «Екватор», парк «Перемога», «Універсам Полтава» та офіс Bolt).



Зазначимо, що таксисти страйкують не лише у Полтаві. Тарифи не влаштовують водіїв у Кривому Розі, Києві, Харкові, Дніпрі та Запоріжжі.


Анастасія НЕДОГОРСЬКА, «Полтавщина»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?