Авторизация

Вісті з Полтави - У Полтаві продовжили перекриття вулиці Огнівської ще на два місяці

Вісті з Полтави - У Полтаві продовжили перекриття вулиці Огнівської ще на два місяці

Реконструкція вулиці Огнівської

Виконком продовжив на 2 місяці тимчасове перекриття вулиці Огнівської — там продовжуються роботи з реконструкції дороги


Сьогодні члени виконкому Полтавської міської ради прийняли рішення про внесення змін до свого попереднього рішення від 1 липня 2021 року «Про тимчасове повне перекриття руху транспортних засобів, пов’язане з реконструкцією вулиць Колективної та Огнівської у місті Полтава». Зміни стосуються продовження терміну тимчасового перекриття руху — до 31 січня 2022 року.



На практиці мова йде про ділянку вул. Огнівської від нового кільцевого перехрестя з вул. Петлюри до вулиць Петлюри та Огнівської (будівництво якого вже завершене) і до повороту на вул. Ярошенка.



Наразі на цій ділянці продовжуються дорожні роботи: підрядна компанія «ДРСУ Полтава» розширює проїжджу частину та облаштовує нові тротуари.



Наразі на Огнівці ТОВ «ДРСУ Полтава» має два чинних договори. Перший на 24 млн грн — щодо реконструкції вул. Колективної та вул. Огнівської. Другий — на 17,5 млн грн — щодо капремонту вул. Станіславського. Враховуючи, що строк виконання обох договорів — кінець 2021 року — очевидно, що вони будуть продовжені.



Нагадаємо, що у грудні частково перекриють рух на вулиці Шевченка зі сторони колишнього «Книжкового ринку», де має розпочатися будівництво нового ТЦ з апартаментами.


Ян ПРУГЛО, «Полтавщина»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка