Авторизация

Вісті з Полтави - Двоє померли, третій у реанімації: трагічний підсумок відпочинку компанії молодих людей у квартирі на Подолі

Вісті з Полтави - Двоє померли, третій у реанімації: трагічний підсумок відпочинку компанії молодих людей у квартирі на Подолі

На Подолі жінка знайшла у своїй квартирі тіла двох чоловіків, які приїхали в Полтаву на заробітки. Разом з ними був третій. Він потрапив до реанімації.

1 грудня, близько 17-ї години, у квартирі будинку на провулку Рибальському знайшли тіла двох чоловіків. Їх виявила жінка, яка здавала їм квартиру в оренду. Вона відкрила дверний замок і побачила тіла двох молодих хлопців без ознак життя й одного — в непритомному стані. Жінка викликала швидку і поліцію. Про це повідомив відділ комунікації поліції Полтавської області з посиланням на Полтавське райуправління поліції.



Працівники «швидкої» приїхали на виклик і констатували смерть двох чоловіків. Причину смерті встановить експертиза, але попередньо медики побачили наслідок наркотичного отруєння, а саме опіатів.



Слідчо-оперативна група встановила особи померлих. Ними виявились 25-річний чоловік з Гадяччини та 17-річний юнак з Миргородщини. При огляді тіл померлих, візуальних ознак насильницької смерті не виявили. Особа третього чоловіка, якого, за словами поліції, доставили в непритомному стані до реанімаційного відділення лікарні, встановлюється.



За попередньою інформацією, молоді люди приїхали в Полтаву з різних районів області на заробітки. Можна припустити, що чоловіки вживали наркотики після робочого дня.



Зараз усі обставини події з’ясовує слідство. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 ККУ (Умисне вбивство двох або більше осіб). Призначено ряд судових експертиз. Слідчі дії тривають.



Нагадаємо, минулого року в Кременчуці знайшли тіло 25-річної дівчини, яке місяць пролежало у квартирі.

Микола ЛИСОГОР, «Полтавщина»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка