Авторизация

Вісті з Полтави - У Полтаві оголосили тендер на проект капремонту 38-ї школи за 400 тисяч гривень

Вісті з Полтави - У Полтаві оголосили тендер на проект капремонту 38-ї школи за 400 тисяч гривень

Школа № 38 у Полтаві

Наступного року у Полтаві планують відремонтувати дах і підсилити стіни одного крила 38-ї школи. Для цього замовлять проект за 400 тис. грн


25 листопада управління капітального будівництва Полтавської міськвиконкому оголосило тендер на проект капремонту будівлі школи № 38, що на вул. Пушкіна, 74. Очікувану вартість розробки визначили на рівні 400 тис. грн. Про це «Полтавщині» стало відомо з порталу Prozorro.



Згідно з опублікованими документами, проект має враховувати капітальний ремонт покрівлі та підсилення стін 4-го корпусу (крила). При цьому під час облаштування покрівлі використають ПВХ-мембрану, а для підсилення стін — спеціальні конструкції. Також сума замовлення передбачає проходження експертизи проекту.



Як пояснив начальник УКБ Максим Медведєв, необхідність капремонту продиктована тим, що стіни крила дали тріщину. Тому їх треба підсилити, аби будівля не розвалювалася далі. Заразом перекриють і дах приміщення.



Розробник проектної документації має врахувати, що загальна площа забудови становить 3016 м², а площа внутрішніх приміщень — 9378 м².



Охочі взятися за проект подаватимуть пропозиції до 6 грудня. Оскільки тендер проводиться за спрощеною процедурою, договір зможуть укласти навіть за умови участі однієї особи. Попередньо, підготувати документацію проектувальник має до 28 лютого 2022 року.



Нагадаємо, три роки тому, на замовлення управління капбудівництва, був виготовлений проект спортмайданчика зі штучним покриттям на території 38-ї школи за 55 тис. грн. Втім це поле для міні-футболу так і не було збудоване.


Дарина СИНИЦЬКА, «Полтавщина»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка