Авторизация

Вісті з Полтави - Мамай: вулицю Петлюри пообіцяли відкрити до 1 жовтня

Вісті з Полтави - Мамай: вулицю Петлюри пообіцяли відкрити до 1 жовтня

Реконструкція перехрестя вулиць Петлюри та Огнівської | Фото Романа Мягкохліба від 17 вересня

Відкриття реконструйованої вулиці Петлюри перенесли ще на тиждень. Підрядник назвав міському голові термін до 1 жовтня.


Відкриття відремонтованої та розширеної вулиці Петлюри, яка з середини літа закрита для проїзду, в черговий раз перенесли. Тепер — на 1 жовтня. Таку дату після сьогоднішньої сесії назвав голова Полтавської громади Олександр Мамай, з посиланням на підрядника.



— Вулицю Петлюри мені пообіцяли до 1 жовтня відкрити. Там вже фінішна пряма. Планували до Дня міста, перенесли на тиждень. Але я завжди кажу: хай відкриють на 3 дні пізніше, але зроблять якісно. На сьогоднішній день, дата — 1 жовтня, — сказав Олександр Мамай.




Реконструкція перехрестя вулиць Петлюри та Огнівської | Фото Віталія Вдовенка 23 вересня

Нагадаємо, 1 липня виконком Полтавської міськради дозволив тимчасово перекрити рух автотранспорту на двох ділянках:


вулиці Огнівської: від перехрестя вулиць Огнівської та Симона Петлюри до перехрестя вулиць Огнівської та Щепотьєва;
вулиці Петлюри: від вулиці Олеся Гончара, 27в (заїзд у міський пологовий будинок) до перехрестя з вулицею Огнівською.

Відповідно до рішення, рух транспорту вулицею Петлюри планували відкрити 16 серпня, а Огнівською — 31 серпня.



17 серпня термін перекриття продовжили ще на 1,5 місяці й пообіцяли відкрити до Дня міста 23 вересня (хоч і за оптимістичними планами). Втім, сьогодні була названа нова дата — з відтермінуванням ще на тиждень.



Додамо, що реконструкція вулиць на Огнівці триває з 2019 року. Окрім покращення стану дорожнього покриття та його розширення, місто, у майбутньому, планує запустити у мікрорайон тролейбусну лінію. Загалом, на сьогодні, роботи оцінюються у 143,2 млн грн.



Так, у 2019 році ПП «Будгарант-7» відремонтував ділянку вул. Огнівської від вул. Нікітченка до 16-ї школи за 18 млн грн. У 2021 році ТОВ «ДРСУ Полтава» продовжило ремонт ділянки вулиць Огнівської-Колективної від 16-ї школи до вул. Станіславського за 24 млн грн. Саме зараз там підрядник закінчує формування «кільця» між вулицями Петлюри та Огнівською, після чого і мають відкрити проїзд.



Також 2-й рік триває ремонт вул. Симона Петлюри від вул. Гончара до вул. Огнівської — за 78 млн грн. Роботи на фінальному етапі, їх виконує ПП «Будгарант-7», субпідрядником якого виступає ТОВ «Асфер груп».



Крім того, у 2020 році управління ЖКГ замовило ТОВ «Асфер груп» ремонт бульв. Щепотьєва — за 5,7 млн грн, а у 2021 році — вул. Станіславського, за 17,5 млн грн. Останні роботи виконує ТОВ «Будівельник 2016».


Дарина СИНИЦЬКА, «Полтавщина»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?