Авторизация

Вісті з Полтави - Оголошено тендер з капремонту обласної дитячої лікарні на Шевченка вартістю 11,5 млн грн


Вісті з Полтави - Оголошено тендер з капремонту обласної дитячої лікарні на Шевченка вартістю 11,5 млн грн

Ремонт фасаду обласної дитячої лікарні у 2019 році

Департамент будівництва шукає підрядну компанію, яка встигне виконати ремонті роботи до середини листопада


12 липня Департамент будівництва, містобудування і архітектури Полтавської ОДА оголосив тендер з пошуку виконавця капітального ремонту у приміщеннях КП «Полтавська обласна дитяча клінічна лікарня Полтавської обласної ради». Про це «Полтавщині» стало відомо з порталу публічних закупівель Prozorro.



Відповідно до умов тендера, виконавець робіт має до 19 листопада встигнути провести опорядження стель та стін, та укосів, замінити двері, оновити підлогу (зокрема, улаштувати нову цементну стяжку), влаштувати гідроізоляцію, провести зовнішнє опорядження фасаду, оновити вимощення, відремонтувати ганок.



Очікувана вартість робіт складає 11,5 млн грн. Її визначила проектна організація ПП «Укрсервіспроект», яка розробила відповідну документацію за 525 тис. грн.



Аукціон в тендері має відбутися 28 липня.



Відзначимо, що в усіх документах вказується адреса дитячої обллікарні як «вул. Шевченка, 23», тоді як реальна адреса медзакладу — «вул. Шевченка 34».



Зазначимо, що на сесії Полтавської обласної ради 6 липня, депутати облради передбачили фінансування робіт з реставрації фасаду лікувального корпусу дитячої обласної лікарні у розмірі 6,5 млн грн.



Нагадаємо, у 2018-2019 роках компанія ТОВ «БК «Центр-буд» провела роботи з реставрації покрівлі та фасаду поліклінічного корпусу Полтавської обласної дитячої клінічної лікарні вартістю 4,2 млн грн.


Ян ПРУГЛО, «Полтавщина»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?