Авторизация

Вісті з Полтави - ДТЕК Нафтогаз на першому етапі інвестує в роботи на Зінківській площі 1,2 млрд грн


Вісті з Полтави - ДТЕК Нафтогаз на першому етапі інвестує в роботи на Зінківській площі 1,2 млрд грн

ДТЕК Нафтогаз інвестує на першому етапі 1,2 млрд грн в роботи на Зінківській площі, УРП (Угода про розподіл продукції) по якій була підписана 31 грудня минулого року. Право на розробку площі компанія отримала в результаті наймасштабнішого в історії України конкурсу УРП.


Компанія вже зробила перші кроки в реалізації умов Угоди: зареєструвала представництво, почала обробку зібраної інформації щодо заповідних і природоохоронних зон на території прощі, а також приступила до камеральних робіт.



ДТЕК Нафтогаз виступає за конструктивну взаємодію з державою в рамках проєкту. Ефективна реалізація УРП суттєво підвищить інвестиційну привабливість України та стане чітким позитивним сигналом для внутрішніх і зовнішніх інвесторів.



Однак, на цьому етапі спостерігається ряд проблемних моментів, які в подальшому можуть негативно вплинути на своєчасне виконання попередніх умов. Неврегульованими залишаються законодавчі питання, пов’язані з оподаткуванням, регламентами, повноваженнями державного уповноваженого органу та інші. Якщо ці ризики не будуть зняті з боку держави, ефективна реалізація проєктів УРП буде під питанням.



«ДТЕК Нафтогаз планує суттєві інвестиції в цей проєкт. Деякі роботи ми вже розпочали. Як інвестор, ми зацікавлені в максимальній ефективності та очікуємо виконання попередніх умов Угоди від держави. Уже на цьому етапі компанія бачить певні ризики, які можуть вплинути на виконання проектів УРП. Ми сподіваємося на побудову конструктивного діалогу, аби усунути ці ризики і ефективно працювати в рамках УРП задля забезпечення енергетичної незалежності України», — зазначила Наталія Гребенюк, виконавча директорка ДТЕК Нафтогаз.


Рена ДАРСАНІЯ

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?