Авторизация

Вісті з Полтави - За добу на Полтавщині вигорів гектар сухої трави та сміття(відео)


Вісті з Полтави - За добу на Полтавщині вигорів гектар сухої трави та сміття(відео)

Упродовж минулої доби рятувальники ліквідували шість пожеж на відкритих територіях та одну пожежу на сміттєзвалищі


Протягом 27 червня рятувальники з підрозділів Полтавського гарнізону ДСНС України та місцевої пожежної охорони ліквідували 6 пожежі на відкритих територіях та 1 пожежу на сміттєзвалищі. Горіння зафіксовані у Кременчуці, Горішніх Плавнях, Полтавському та Лубенському районах. Внаслідок займань було знищено понад 1 га сухої рослинності та сміття. Про це повідомила прес-служба ГУ ДСНС України у Полтавській області.



Так, о 12:45 стало відомо про пожежу на Полтавському міському сміттєзвалищі твердих побутових відходів у селі Макухівка. До ліквідації вогонь встиг знищити 1 м² сміття.



О 13:10 надійшло повідомлення про пожежу вул. Будівельників у Горішніх Плавнях. Вогонь знищив 150 м² сміття, але пожежні встигли врятувати розташований поряд дачний будинок.



О 13:24 рятувальники отримали інформацію про пожежу на вул. Ткаченка в Автозаводському районі Кременчука. У результаті вигоріло 0,5 га сухої рослинності.









Близько 18:10 сталася пожежа на відкритій території у селі Покровська Багачка Хорольської громади Лубенського району. Вогонь знищив 5 м² сміття.



О 19:35 пожежні отримали виклик на вул. Світлу у селі Щербані, де загорілося 5 м² сухої рослинності, а 19:50 — у село Стовбина Долина Новосанжарської громади Полтавського району. Та було знищено вже 0,5 га сухої рослинності.



Причини усіх займань наразі встановлюють фахівці.


Дарина СИНИЦЬКА, «Полтавщина»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?