Авторизация

Вісті з Полтави - У Полтаві на прохання мешканців багатоповерхівки рятувальники демонтували розбитий склопрофіліт


Вісті з Полтави - У Полтаві на прохання мешканців багатоповерхівки рятувальники демонтували розбитий склопрофіліт

Рятувальники деблокували зруйновану вітром скляну конструкцію, рештки якої падали на пішохідну частину. Мешканці будинку подякували рятувальникам за швидке реагування


У Полтаві рятувальники демонтували небезпечну конструкцію, яка погрожувала життю та здоров’ю людей. Як повідомили в управлінні ДСНС України у Полтавській області, до рятувальників звернулися мешканці багатоповерхівки на вул. Грушевського, 22/69 та повідомили що над аркою між двома будинками потужний вітер зруйнував скляну конструкцію. Шматки склопрофіліту з великої висоти почали падати якраз над аркою між двома будинками, де проходили люди.









Бійці 1-ї Державної пожежно-рятувальної частини виїхали та провели демонтаж небезпечної конструкції. І не встигли рятувальники повернутися до підрозділу як їм на пошту прийшли слова подяки від мешканки будинку:



— Хочемо виразити щиру вдячність за прекрасну роботу Першої Державної пожежно-рятувальної частини, а саме за швидке реагування та запобігання небезпеки для життя та здоров'я людей. А саме — керівнику частини Шрамко Василю Івановичу, Постовному Ігорю Васильовичу, водію — Шаптолі Олександру Петровичу. Дякуємо Вам за ваш професіоналізм і небайдужість.


Ян ПРУГЛО, «Полтавщина»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка