Авторизация

Вісті з Полтави - Батути, солодка вата і безпрограшна лотерея: як Коломацька громадина святкувала День захисту дітей


Вісті з Полтави - Батути, солодка вата і безпрограшна лотерея: як Коломацька громадина святкувала День захисту дітей

Усі сільські ради Коломацької громади запросили на свято шоу професійних аніматорів

У Коломацькій громаді відсвяткували Міжнародний день захисту дітей. Заклади культури Степного, Василівки, Коломацького, Старицьківки та Сонячного організували видовищну культурно-розважальну програму.


Із самого ранку в Степненському будинку культури тривали конкурси для вихованців дитсадка. Співробітники закладу перевтілилися в героїв улюблених мультфільмів. Разом із малечею брали участь в інтерактивах і музичній вікторині.



На другому поверсі БК для учнів молодших класів організували художні майстер-класи «Умілі ручки». У сусідньому кабінеті тривав конкурс малюнків та заняття з аеродизайну повітряних кульок для середньої та старшої школи. Частували гостей свіжозвареним кулішем та авторськими солодощами.




Для школярів організували художні майстер-класи «Умілі ручки»


Жодна дитина не повернулася із свята без подарунків

— Подарували дітям незабутнє свято після тривалого карантинного затишшя. Керівництво громади підтримало всі наші пропозиції щодо організації та повністю профінансувало захід, — говорить виконуюча обов’язки директора Степненського БК Яна Решітник.




Виконуюча обов’язки директора Степненського БК Яна Решітник


Співробітники Степненському будинку культури перевтілилися в героїв улюблених мультфільмів

В усіх селах запросили професійних аніматорів. Також орендували гірки та батути. Втім, через погодні умови їх вдалося встановити лише у Василівці.



На вході у Василівський клуб не зникала черга за безкоштовною солодкою ватою. Найбільшим сюрпризом для семирічної Аліси Семелют стала безпрограшна лотерея. Мама дівчинки вражена організацією.




Все свято дітлахів частували солодкою ватою

— У громаді турбуються про дітей. Будують сучасні майданчики, ремонтують школи та дитсадки, організовують свята. Щороку заходи все видовищніші. Складно уявити, які сюрпризи чекають на нас наступного року, — розповідає мешканка Василівки Ольга Семелют.




Семирічна мешканка Василівки Аліса Семелют прийшла на свято з мамою

За словами заступника голови Коломацької громади Олександра Кулініча, жодна дитина не повернулася зі свята без подарунка.



— Підготували багато сувенірів: оригінальні канцелярські товари, розмальовки, іграшки, солодощі. Те, що залишилося, передамо родинам, які не змогли завітати на свято, — запевняє Олександр Кулініч.




Заступник голови Коломацької громади Олександр Кулініч

У Коломацькому дітлахи теж не нудьгували. Брали участь у танцювальному флешмобі, естафетах і пізнавальних вікторинах. Організатори вважають, що активні заходи сприяють розвитку малечі.



— Такі свята — це не лише веселощі. Діти шукають своє місце у суспільстві. Вчаться спілкуватися з однолітками та дорослими, загартовуються фізично, — наголошує художній керівник Коломацького БК Ольга Німчин.




Коломацьке відзначилося активною культурно-розважальною програмою

Наймолодших мешканців Старицьківки та Сонячного теж вітали з конкурсами, безкоштовними пригощаннями та подарунками. За словами завідуючої Старицьківським БК Наталії Литовченко, у селах складно організувати цікаве дозвілля.



— У місті діти мають безліч варіантів відпочинку: торгівельні центри, кінотеатри, ковзанки та роллердроми. У селах такого немає, але керівництво громади намагається кожне свято зробити незабутнім. Запрошують професійних аніматорів, створюють казкову атмосферу та дарують море призів, — каже Наталія Литовченко.




День захисту дітей у Сонячному


За участь у конкурсах малеча Сонячного отримувала солодкі подарунки

Завідуюча Сонячним сільським клубом Людмила Гетьман — депутат Коломацької громади. На кожній сесії пропонує ідеї щодо вдосконалення освіти та дозвілля молоді.




Завідуюча Сонячним сільським клубом Людмила Гетьман

— Коли почнуться канікули, організовуватимемо перегляд мультфільмів просто неба двічі на тиждень. Сільська рада забезпечила необхідним обладнанням. Маємо проєктор, комп’ютер та інтернет, — ділиться планами Людмила Гетьман.



Керівництво ТГ постійно на зв’язку з мешканцями. Дослухається до порад та побажань. І бере на замітку перспективні ініціативи.




Голова Коломацької ТГ Євген Почечун

— Успішне майбутнє громади залежить від розумної та здорової молоді. Щасливі спогади з дитинства — фундамент становлення особистості. Намагаємося створити найкращі умови для їхнього розвитку та відпочинку, — наголошує голова Коломацької ТГ Євген Почечун.


Пресслужба Коломацької ТГ

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка